Engelleri Birlikte Aşacağız

Türkiye Sakatlar Derneği ( TSD) Kapaklı Şube Başkanı Ali Karaca, Yönetim kurulu üyeleri Ali Kör, Çetin Koca, Selma Polat ve Mustafa Keskin ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamÄ?

GÜNDEM 24.09.2013 09:22:00 0
Engelleri Birlikte Aşacağız
ÇALIŞMALARIMIZA TSD ŞUBESİ OLARAK DEVAM EDİYORUZ
Ziyarette Ali Karaca yeni açılan TSD Kapaklı Şubesi için desteğe ihtiyaç olduğunu ve ilk etapta yer sorunun ortadan kaldırılabilmesi için Kapaklı Belediyesi’nin desteğini yanlarında görmek istediklerini ifade etti. İlçe statüsüne kavuşan Kapaklı’da artık Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi olarak çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Karaca, “Kapaklı’nın ilçe olmasıyla birlikte Karaağaç ve köylerimizde yaşayan engelli vatandaşlarımız da artık derneğimize gelip üye olabilecek. Dernek olarak onların da yanında olmak istiyoruz. Bu zamana kadar bizlerden desteklerini esirgemeyen Kapaklı halkına, esnafımıza, sivil toplum kuruluşlarına ve Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
 
TABLO HEDİYE ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Göreve geldiğimizden beri engelli vatandaşların yanında olduk. Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’nin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bugün sağlıklı bir birey olmamız, yarın bir engelli olmayacağımız anlamına gelmez. Allah, her biri bir melek olan engelli çocuklarımızın ailelerine de sağlık ve sabır versin. Kapaklı Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız ve engelli vatandaşlarımız için her şeyi yapmaya hazırız” dedi. Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube başkanı Ali Karaca ziyaretinde Başkan Mandalı’ya anı olarak bir tablo hediye etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ