CHP Fırçayı Eline Aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, Edirne'de merdiven boyadı.

GÜNDEM 23.09.2013 13:48:00 0
CHP Fırçayı Eline Aldı
30 BASAMAKLI MERDİVENİ BOYADILAR
Havsa’da bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali'ne katılmak üzere gelen CHP'li yöneticiler, festivalin ardından Lalapaşa ve Süloğlu parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Ardından Edirne merkeze gelen Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, Fatih Mahallesi İbrahim Ay Caddesi'nin 3. Sokağa bağlayan merdivenlere geldi. Partililerin alkışları arasında ellerine fırçaları alan Faik Öztrak, Bihlun Tamaylıgil, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve CHP Milletvekili Recep Gürkan 30 basamağın bulunduğu merdivenleri boyadı.
 
RENKLER ÖZGÜRLÜĞÜN SİMGESİDİR
Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, çocukluk yıllarında boya yaptığını ve boya ile resim yapmayı sevdiğini söyledi. Tamaylıgil, "Renklerle beraber duygu ve düşünceyi paylaşmak o renklerin coşkusunda içinizdeki dünyayla dış dünyaya vuruşundaki o güzel nüansı yakalama imkanı olur. Ben bu merdiven boyama eylemi ve etkinliğini anlamlı buluyorum. Burada gökkuşağı renkleri var. Gökkuşağı bir toplumun tüm zenginlikleri sergiler. Renk birlikteliği gerçekten özgürlüğü, barışı, kardeşliği, dostluğu ve sevgiyi anlatıyor" diye konuştu. Faik Öztrak da gökkuşağı renklerinin insanların özgürleşmesinin simgesi olduğunu ifade etti.
 
Haber / Kübra AŞIK