Altı Oktan Başka Yöne Sapmadım

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Gürcün,seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde önceki gün de Veliköy esnafının sıkınt?

GÜNDEM 23.09.2013 13:34:00 0
Altı Oktan Başka Yöne Sapmadım
PROJELERİNDEN BAHSETTİ
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün’e buradaki ziyaretlerinde, CHP Veliköy Belde Başkanı Serdar Ürkmez ve bir grup partili eşlik etti. Ziyaretlerinde kendini tanıtan M. Zeki Gürcün, Veliköy esnafından destek istedi. Gürcün daha sonra Veliköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ve akabinde de Veliköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde başkan seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerden bahseden Gürcün, kamu, özel sektör ve iş hayatı tecrübelerinin yanında 20 yıllık siyasi tecrübesini de kullanarak başarılı bir yönetim sergileyebileceğini ifade etti.
 
BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİLER
Siyasi yaşamı boyunca hiçbir zaman CHP’nin altı okundan başka bir yöne sapmadığını ve bundan sonra da sapmayacağını dile getiren M. Zeki Gürcün, “7 aday adayı arasından kim aday olursa olsun ayrışmadan, kırılmadan, darılmadan bir kuvvet olup seçime kuvvetli girerek daha rahat kazanacağız. Gürcün’ün ziyareti sırasında derneği ziyaret eden CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay da, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 
Haber / Asım YAVUZ