Ecevit Eceliyle Ölmedi

Bir dizi siyasi temaslarda bulunmak amacıyla Çerkezköy’e gelen DSP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün, Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanlarından Bülent Ecevit’in eceli ile ölmediğini, öld

GÜNDEM 23.09.2013 12:54:00 0
Ecevit Eceliyle Ölmedi
DSP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün, önceki gün DSP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mesut Kaba’yı ziyaret etti.
 
Türkiye Cumhuriyeti Eski Başbakanı Bülent Ecevit’in eceli ile ölmediğini öne süren DSP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün, “Demokratik Sol Parti, dış güçler ve içimizdeki hainler tarafından sindirilmeye çalışıldı. Rahmetli Ecevit’in öldürülmesi de bu oyunun bir parçasıdır. Merhumun eceli ile ölmediğini aksine öldürüldüğünü koruması Recai Birgül söylemiştir. Biz her şeye rağmen gücümüzü ortaya koyacağız. Ecevit’in dediği gibi biz gücümüzü haktan alan bir partiyiz” diye konuştu.
 
 
 
 
TRAKYA’DA ÇOK GÜÇLÜYÜZ
Açıklamalarına yaklaşan yerel seçimler hakkındaki değerlendirmeleri ile devam eden Güzelgün, “Siyasi hareketlilik sokaklara yansımaya başladı” dedi. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte DSP’yi karalama kampanyalarının da hız kazandığını belirten Güzelgün, “Bu karalamaları çok gördük. Türkiye’nin her yerinde seçimlere gireceğiz. Trakya’da çok güçlü bir partiyiz. Gücümüzün bir kısmı CHP çatısı altında toplandı. Bu seçimlerde mevcut gücümüzü toplayarak sandığa yansıtacağız. Bizim partimizin yönettiği belediyeler halka hizmet sunmayı ilke kabul etmiş yönetimlerden oluşmaktadır. Çok kısa zaman önce DSP’li belediyenin susuz kalan AKP li belediyeye tankerle su yardımı yaptığını da gördük” dedi.
 
SEÇİM DEĞİL KURTULUŞ MÜCADELESİ
Yaklaşan yerel seçimlerin, ülke için bir seçimden çok bir yol haritası, bir kurtuluş mücadelesi olacağını öne süren İlhan Güzelgün, “CHP ve AKP’nin gövdeleri ayrı olsa da kafaları aynıdır. Biz rahmetli Ecevit’in emanetini Trakya’da ve Türkiye’nin her köşesinde yaşatacağız. Bu seçimleri önemsiyoruz. Hiçbir parti ile iş birliğimiz olmayacaktır. Bir kişi dahi kalsak tek başımıza mücadelemizi sergileyeceğiz” diye konuştu. 
 
ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALARIMIZ OLACAK
Henüz seçim çalışmalarına başlamadığını ifade eden DSP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Kaba, “İnsanımız muhalefetin yetersizliğinden bahsediyor. Salı gününden itibaren hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Çok önemli açıklamalarımız olacak. Çerkezköy’de dönen oyunlar ve sağlanan rantlarla alakalı bilgileri kamuoyu ile paylaşacağım. Bunun yanında ilçe yönetimimiz ile yapacağımız çalışmalardan da bahsedeceğiz” ifadelerini kullandı. Seçimlerde kesinlikle CHP ile işbirliği içinde olmayacaklarının altını çizen Kaba, “İlçe başkanlığım döneminde hiçbir parti ile işbirliği yapmadığım gibi, aday adaylığım süresince de hiçbir kimse ya da hiçbir parti ile dirsek temasında olmayacağım” diye konuştu.
 
Haber / Asım YAVUZ