Mandalı Bir İlke Daha İmza Attı

Sosyal medyayı en etkin kullanan siyasetçilerden birisi olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı bir ilke daha imza atarak kendisine ait internet sitesi ile takipçilerinin karşısına çıkıyor.

GÜNDEM 23.09.2013 12:50:00 0
Mandalı Bir İlke Daha İmza Attı
İLK GÖZE ÇARPAN PAYLAŞTIĞI MESAJ OLDU
Twitter ve Facebook hesaplarını aktif olarak kullanan ve buradan belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında Kapaklı halkını bilgilendirmeye çalışan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, www.irfanmandali.com adresli internet sitesiyle sosyal medyadaki etkinliğini daha da arttıracak. İrfan Mandalı yeni internet sitesinden ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları daha ayrıntılı bir şekilde ve daha kısa sürede Kapaklı halkına anlatma imkânına sahip olacak. Mandalı’nın internet sitesinde ilk göze çarpan, sitenin ana sayfasından paylaştığı mesaj oldu.
 
DAHA HAYALLERİMİZ ÇOK
Kapaklı’nın sorunlarını bilerek yola çıktıklarını belirttiği mesajda Başkan Mandalı, “Ben ve ekibim, sosyal, ekonomik ve kültürel ihtiyaçları gidermek üzere projeler hazırladık ve projelerimizi uygulamaya başladık. Kapaklı’nın çağdaş, kültür ve sanatın dolu dolu yaşandığı bir ilçe olması için çalışıyoruz. İlçemize ve insanımıza olan hizmet aşkımız o kadar büyük ki, gelecek nesillerimiz için hayallerimiz o kadar çok ki, durmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya, hizmet yapmaya devam ediyoruz, edeceğiz. Daha hayallerimiz çok, projelerimiz çok. Kimsenin kimseye üstünlüğü olmadığını biliyoruz. Tek amacımız vatandaşlarımızı en iyi koşullarda yaşatmak ve Marka bir Kapaklı inşa etmektir” ifadelerini kullandı.
 
ELBİRLİĞİYLE TÜM ENGELLERİ AŞACAĞIZ
Kapaklı’ya aşkla hizmet etmek için görev başında olduğunu söyleyen Mandalı, Biz hizmet aşkımıza inanıyoruz ve her şey Kapaklımız için diyoruz. Trakya’mızın gözbebeği ilçemiz için çalışmalara başladığımız ilk günden bu güne kadar önemli hizmetlerin altına imza attık. Çalışma aşkımızı ve şevkimizi hiçbir şeyin kırmasına izin vermedik. Bugüne kadar Kapaklımızda gerçekleştirdiğimiz projeler önemli olduğu kadar örnek projelerdir. Biz icraatlarımızla Kapaklımıza en yakışanını ve en iyisini gerçekleştirmek için gayret sarf ettik ve sarf etmeye de devam ediyoruz. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha çok işimiz olduğunun farkındayız. Elbirliğiyle, yılmadan,  tüm engelleri aşacağız. Çünkü Kapaklımız tüm güzelliklere layıktır” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ