Üye sayısı 8 bin 900 oldu

2014 yerel seçimlerinde Tekirdağ’ı Ak Belediyecilik ile buluşturmayı kafasına koyan Ak Parti’de üye kayıt çalışmaları tüm bölgede olduğu gibi Kapaklı’da da devam ediyor.

GÜNDEM 23.09.2013 12:47:00 0
Üye sayısı 8 bin 900 oldu
150 KİŞİ ÜYE OLDU
Daha önce üye kaydı çalışmaları kapsamında eski belediye binası önüne karavan çeken ve burada partiye üye olmak isteyen vatandaşlara yardımcı olan Ak Parti Kapaklı Gençlik Kolları, geçtiğimiz gün de Levent Caddesi’nde stant açtı. Haftanın belli günlerinde üye çalışmalarına devam edeceklerini belirten Ak Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Aydın, İnönü Mahalle’sinde saat 13.00’da açtıkları üye kayıt standında akşam saatlerine kadar 150 kişinin üye kaydı yaptırdığını ifade etti.
 
150 KİŞİ ÜYE OLDU
Üye kayıt çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirten Ak Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Aydın, “Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde 8 bin 900 kişiyi partimize üye yaptık. Kapaklı halkının Ak Parti’ye sıcak bakması bizleri memnun ediyor. Üye çalışmalarımızda özellikle halk pazarlarını tercih ediyoruz. Birçok insanımız üye olmak istediği halde bu güne kadar zaman bulamadığı için üyelik kaydını yaptıramamıştı. Biz halkımızın kalabalık olduğu yerlerde standımızı açarak halkımızın beklediği hizmeti ayaklarına götürüyoruz” diye konuştu.
 
Haber Asım YAVUZ