Hedefimiz, Eğitimdeki Kaliteyi Arttırmaktır

6360 sayılı ''On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Altı İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnameyle ilçemize bağlanan Yanıkağıl Köyü’ne Kapaklı Belediyesi taraf

GÜNDEM 20.09.2013 21:46:00 0
Hedefimiz, Eğitimdeki Kaliteyi Arttırmaktır
KAPAKLI’YA BAĞLANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür plaketi sunan Yanıkağıl İlkokulu Müdürü Ercan Küçük, “Başkanımıza ve Kapaklı Belediyesi’ne bize verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Okulumuzun bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra daha önce de belediyemizden bilgisayar talebimiz oldu ve bu talebimiz de yerine getirildi. Artık biz de Kapaklı’nın bir eğitim kurumuyuz ve Kapaklı’ya bağlandığımız içinde ayrı bir mutluluk yaşıyoruz” dedi.
 
EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Yanıkağıl İlköğretim Okulu’nun talebi üzerine bakım ve onarım çalışmaları için gerekli malzeme desteğini sağladıklarını ve diğer köylerdeki eğitim kurumlarının talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarını mevzuatlar çerçevesinde karşılamaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Mandalı, “Ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında yer alması yolunda hedefimiz, eğitim ve öğretimde kaliteyi arttırmak olmalıdır. Kapaklı Belediyesi olarak eğitim ve öğretime büyük önem veriyoruz. İlçemize yeni eğitim kurumlarının kazandırılmasının yanı sıra mevcut eğitim kurumlarımızın da ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz” dedi.
 
EN BÜYÜK ARZUM
İlçedeki öğrencilerin daha sağlıklı ve daha temiz ortamlarda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla her yıl eğitim- öğretim sezonu öncesinde bölgedeki tüm okullarda çevre düzeni, temizlik,  bakım ve okul binalarının dış cephe boyama çalışmasını yaptıklarını kaydeden Mandalı, “Okul müdürlerimiz ve idarecilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 2013-2014 eğitim öğretim yılında her türlü desteği almış hiçbir sorunla karşılaşmadan okullarını bitirmeleri en büyük arzumuzdur” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ