Emniyet Yeni Binası’na Kavuştu

Temeli 2012 başında atılan ve başlangıçla ilk iki katı Polis Merkezi, üstünde ise 20 daireli lojman olarak yapılması planlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası’nın 1 yıl içinde

GÜNDEM 20.09.2013 21:37:00 0
Emniyet Yeni Binası’na Kavuştu
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi tarafından İstasyon Mahallesi’ne yaptırılan yedi katlı yeni binasında hizmet vermeye başladı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Vekili Adem Tuncel, mevcut Emniyet Müdürlüğü binasının Polis Merkezi olarak kullanılacağını söyledi.
 
20 YILLIK İHTİYACI KARŞILAYACAK KAPASİTEDE
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından İstasyon Mahallesi’nde yaptırılan yeni hizmet binasının 3 bin metrekare alan içersinde yedi kattan oluşacağını belirten Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Vekili Adem Tuncel, binanın 20 yıllık ihtiyacı karşılayabilecek kapasitede yapıldığını kaydetti. 24 saat aralıksız halkın huzur ve güvenliği için görev başında olduklarını söyleyen Tuncel, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlara bundan sonra yeni binada hizmet sunacaklarını dile getirdi.
 
TRAFİK TESCİL DE BURADA HİZMET VERECEK
Yeni hizmet binasının faaliyete girmesi ile birlikte yaşanan sel felaketinde Kapaklı’da hizmet veren Trafik Tescil Büro Amirliği’nin tekrar Çerkezköy’e taşınacağını sözlerine ekleyen Adem Tuncel, “Binanın birinci katında Pasaport Büro Amirliği, Silah ve Patlayıcı Madde Büro Amirliği, Toplum Destekli Polislik, Evrak Arşiv Büro Amirliği, EKKM Büro Amirliği, Koruma Büro Amirliği, Personel Büro Amirliği, Eğitim Büro Amirliği, Sosyal Hizmetler Büro Amirliği ve İdari Büro Amirliği yer alacak. 2. katta ise TEM Güvenlik Büro Amirliği, Olay Yeri İnceleme, Çocuk Büro Amirliği ve Lojistik Büro Amirliği bulunacak. 3. katta Asayiş Büro Amirliği ekiplerimiz yer alırken, 4. katta ise İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Odası, MOBESE ve Devriye Ekipler Amirliği olacak. 5. katta İlçe Emniyet Müdürü Odası, Bilgi İşlem Büro Amirliği ile toplantı ve konferans salonu yer alıyor” dedi.
 
Haber / Asım YAVUZ