Yarlıgan, Bayhan’ın Kulağını Çınlattı

Türkiye Muharip Gaziler Deneği Çerkezköy Temsilciliği’ne 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında en anlamlı ziyaret dün saat 11.00’da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından yapıldı.

GÜNDEM 20.09.2013 21:14:00 0
Yarlıgan, Bayhan’ın Kulağını Çınlattı
SİZLERLE AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUZ
Gazilerin ülke için yaptığı hizmet ve fedakarlıkların öneminin farkında olduklarını söyleyen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Bu nedenle sizlere teşekkür etmek istiyoruz. Sizlerle aynı kaderi paylaşıyoruz. Elimizden geldiğince sizlere destek vermeye çalışıyoruz. Aynı gemi içindeyiz” dedi. İşlerinin yoğunluğundan dolayı 19 Eylül günü ziyaretlerine gidemedikleri için Gazilerden özür dileyen Çetinkaya, “Bugün sizleri ziyaret edip gününüzü kutlamak istedik” diye konuştu.
 
ESKİ KAYMAKAM BİZLE İLGİLENMEDİ
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da Gaziler Günü’nü Çerkezköy’de ve Kapaklı’da gerçekleştirilen programlarla kutladıklarını anımsatarak, “Bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerimize, kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Sivil toplum kuruluşları olarak bazı sıkıntı ve isteklerini kaymakam ile paylaşmaları gerektiğini söyleyen Yarlıgan, “Eski Kaymakamımız Ayhan Bayhan açılış töreni haricinde derneğimizi ziyaret etmedi. Bizim için hiç bir şey yapmadı. Biz kendilerinden ilgi ve alakadan başka çok fazla bir şey istemiyoruz. Gelen Kaymakamımız Metin Kubilay heyecanlı ve çok istekli. İnşallah bizim gibi derneklerle ikili ilişkilerini iyi tutar” dedi.
 
Haber / Asım YAVUZ