Açık Lise’ye İlgi Yoğun

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi tarafından yapılan açıklamada Açık Lise öğretimi kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Yetkililer açık öğretim lisesi kayıtlarına ?

GÜNDEM 20.09.2013 21:06:00 0
Açık Lise’ye İlgi Yoğun
KAYIT YENİLEME ÜCRETİ 20 TL
Açık Öğretim Lisesi’nde eğitim almak isteyenlerin, bu haktan mahrum olmamaları için kayıt yaptırmaları gerektiğini söyleyen Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Yalçın Memiş, “Kayıt yaptıracak olan öğrencilerimiz, açık lise kayıt yenileme ücreti olarak Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası şubelerine 20 TL yatırdıktan sonra, bankadan almış oldukları dekontla birlikte Halk Eğitimi Merkezi’ne gelerek sistem üzerinden kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.
 
KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin para yatırdıktan sonra diploma ya da tasdiknamenin aslı, bir fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’ne müracaatta bulunmaları gerektiğini söyleyen Yalçın Memiş, “Kayıtlarımız, yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimiz için 27 Eylül, kayıt yenilemek isteyen öğrencilerimiz için de 4 Ekim’de sona erecektir. Bu hafta kayıtlar yoğun bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ