Aşırı Hız Kazaya Davetiye Çıkardı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde dün sabah erken saatlerde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Yaralıya ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı.

GÜNDEM 20.09.2013 11:39:00 0
Aşırı Hız Kazaya Davetiye Çıkardı
ANCAK BAŞKA BİR ARACA ÇARPARAK DURABİLDİ
Kaza dün saat 08.30 sıralarında ÇOSB Sabancı Caddesi ile İstiklal Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Sabancı Caddesi üzerinde seyir halinde olan İsmail Yıldırım yönetimindeki 34 GN 2836 plakalı araç, Sabancı Caddesi’nde seyir halinde olan ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen Gürkan Özçavdar yönetimindeki 34 ZH 0580 plakalı araç ile çarpıştı. İsmail Yıldırım’ın kullandığı aracın ön tamponuna çarparak direksiyon hâkimiyetini kaybeden Gürkan Özçavdar, karşı istikametten gelen Tarık Korkulu yönetimindeki 59 TL 262 plakalı araca çarparak durabildi.
 
İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI
Üç aracın karıştığı kazada 59 TL 262 plakalı araç sürücüsü Tarık Korkulu yaralandı. Yaralıya ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Polis ekipleri, kaza sonucu kısmen trafiğe kapanan yolda başka bir kazanın meydana gelmemesi için araç geçişlerini kontrollü bir şekilde sağladı. Yaralı Tarık Korkulu, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tedavinin ardından Korkulu’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kaza sonrası hurda yığınına dönen araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik tekrar normale döndü.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ