Kayıp Albayrak Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Kızının yanına gitmek için evinden ayrılarak kayıplara karışan, kendisinden 96 saat boyunca haber alınamayan ve Veliköy Sanayi Mahallesi Su Deposu yanında yaralı olarak bulunan 73 yaşındaki Halit Albayrak, kald

GÜNDEM 19.09.2013 22:37:00 0
Kayıp Albayrak Yaşam Mücadelesini Kaybetti
96 SAAT SONRA BULUNMUŞTU
Alzheimer hastası Halit Albayrak, 11 Eylül Çarşamba günü kızına gitmek için evinden ayrılmış ve bir daha da kendisinden haber alınamamıştı. Yoğun arama çalışmaları neticesinde 96 saat sonra Veliköy Sanayi Mahallesi’nde Muzaffer Topçu tarafından bir çukur içerisinde yaralı halde bulunan Albayrak, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ kaldırılmıştı. Tedavisine Özel Optimed Hastanesi’nde devam edilen ve dün saat 09.00’da fenalaşan Halit Albayrak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
VELİKÖY ESKİ MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLDİ
73 yaşındaki Halit Albayrak, dün Veliköy Kebir Cami’inde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Veliköy Eski Mezarlığı’na defnedildi. Tevfik ve Aziz Albayrak’ın babası Halit Albayrak’ın cenaze merasimine Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Veliköy Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Nedim Yılancı, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay, Albayrak ailesinin eş, dost ve akrabalarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Haber / Asım YAVUZ