Yücel okulları ziyaret etti

Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel yeni eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle Karaağaç'ta bulunan okulları ziyaret etti.

GÜNDEM 16.09.2013 23:49:00 0
Yücel okulları ziyaret etti
ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE PAKETİ HEDİYE ETTİ
Karaağaç Atatürk İlkokulu'na yaptığı ziyarette Okul Müdürü Murat Yeşil tarafından karşılanan Özkan Yücel, okul yönetimini ve öğretmenleri tek tek tebrik ederek yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını temenni etti. Daha sonra Karaağaç İlkokulu’nda 1/C sınıfını ziyaret eden Yücel, Belediye Meclis üyeleri Aytekin Oduncu ve Çetin Özhan ile birlikte okula yeni başlayan öğrencilere belediye tarafından hazırlanan kırtasiye paketlerinden hediye ettiler.
 
KÖY OKULLARINI DA ZİYARET EDECEĞİZ
Öğrenci ve öğretmenlerle kısa bir süre sohbet eden Yücel, daha sonra Karaağaç Ortaokulu’na geçerek ziyaretlerini sürdürdü. Burada ise Okul Müdiresi Didem Devrim Atacan tarafından karşılanan Yücel, idareci ve öğretmenleri tek tek tebrik ederek yeni eğitim öğretim yılının öğretmenler ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Dr. Özkan Yücel önümüzdeki günlerde Yanıkağıl ve Bahçeağıl köylerindeki okullara da her yıl olduğu gibi ziyarette bulunacaklarını dile getirdi.
 
Haber / Gökhan TEKER