İyi bir toplumun temeli ailede atılır

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan yaptığı açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmenin eğitim seviyesi yüksek bir t

GÜNDEM 16.09.2013 23:39:00 0
İyi bir toplumun temeli ailede atılır
MİLLETE YARARLI YURTTAŞLAR OLACAKLAR
Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, 2013-2014 eğitim öğretim yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada yaşam boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temellerinin ilköğretimde atıldığını belirtti. Öğrencilerin Atatürk ilkeleri doğrultusunda yürüyecek, vatana ve millete yararlı yurttaşlar olacaklarına inandığını ifade eden Çağlayan, “Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmenin yolu eğitim seviyesi yüksek bir toplum olmaktan geçmektedir” dedi.
 
ÇOCUKLARINIZIN YANINDA OLDUĞUNUZU ONLARA HİSSETTİRİN
Açıklamalarında velilere de seslenen Çağlayan, “Çocuklarınızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden de destekleyerek her zaman onların yanında olduğunuzu mutlaka hissettirmelisiniz” dedi. Çocukların yetişmesinde öğretmenlerin olduğu kadar ailelerin de emeği olduğunun altını çizen Ali Çağlayan“Hiçbir zaman unutmamalıyız ki, iyi bir toplumun temeli ailede atılır. Eğitim sorunlarını çözen toplumlar ise her alanda gelişen toplumlar olmuştur” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Menşure KARDEŞ