Suzan Kardeş´ten Muhteşem Balkan Müziği konseri

Çorlu Belediyesi tarafından 4'üncüsü düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali'nin 1'inci gününde, Balkan müziğinin sevilen sanatçılarından Suzan Kardeş konser verdi.

GÜNDEM 16.09.2013 07:38:00 0
Suzan Kardeş´ten Muhteşem Balkan Müziği konseri
BALKAN MÜZİĞİ ŞARKILARI SESLENDİRDİ
Cumhuriyet Parkı'ndaki konser alanında sahne alan Suzan Kardeş, orkestrasıyla birlikte Balkan müziğinin sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser alanını dolduran binlerce müziksever, Suzan Kardeş'e sözlü olarak eşlik ettiler. Konserin bir bölümünde sahneden ayrılarak izleyicilerin arasına inen Suzan Kardeş, şarkılarını bir süre onlarla birlikte seslendirdi.
 
ADIMIZ ÇORLU, SOYADIMIZ TÜRKİYE
Konserin ilerleyen bölümlerinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile birlikte sahneye çıkarak Suzan Kardeş'e çiçek takdim etti. Kültür ve Sanat Festivali'nde, Suzan Kardeşi ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Baysan, "Bu akşam halkımız Suzan Kardeş'in seslendirdiği Balkan şarkılarıyla eğlendi. Yarın akşam da Anadolu'nun bağrında yetişmiş bir sanatçı olan Mustafa Keser, bu sahnede halkımız ile buluşacak. Çorlu, Türkiye'nin her yerinden gelen vatandaşlarımızın yaşadığı bir şehir olduğu için sloganımız: Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye" diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ