Aslaner veda ziyaretlerini sürdürüyor

Kırıkkale’ye atanan Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye veda ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 16.09.2013 07:35:00 0
Aslaner veda ziyaretlerini sürdürüyor
YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Edirne’de 5 yıl görev yaptıktan sonra 2013 Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevine atanan Edirne Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Aslaner’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Abdullah Aslaner ismi bizim için çok değerlidir. Kendisi Edirne’de görev yaptığı süre içerisinde gönülden emek harcamış, sadece çalışma ortamında değil, Edirne Halkı’nında sevgisini kazanan bir isim olmuştur. Kendisi ile tanışma ve çalışma fırsatını bulduğumuz için mutluyuz. Yeni görev yerinde kendisine başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
 
TARİHİN İZLERİNDE MODERNLİĞİ YANSITIYOR
Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner’de, “Görevimiz gereği bu tür ayrılıkları maalesef ki yaşamak zorunda kalıyoruz. 5 yıldır görev yaptığım süre içerisinde, Edirne insanı ile iç içe oldum. Ve Edirne halkımızla aramızda bir sevgi bağı oluştu. Edirne çağdaş bir kent, tarihin izlerinde modernliği yansıtıyor. Ve böylesi güzel bir kentin Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile de uyum içinde çalışmış olmaktan mutluyum. Başkanımız Hamdi Sedefçi’ye de ayrıca teşekkür ediyorum ki Edirne’ye faydası olacak her projede bizlerle birlikte elini taşını altına koyduğu için” diye konuştu. Ziyaret sonunda, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Edirne’de görev yaptığı süre içerisinde aldığı notlardan oluşan ve A-Z’ye Edirne hakkında merak edilen her şeyin bulanabileceği, kendisinin yazdığı, “Edirne Sözlüğü” adlı kitabı Başkan Hamdi Sedefçi’ye hediye etti.
 
Haber / Menşure KARDEŞ