1 ayda 23 olaya müdahale edildi

Kapaklı Belediyesi İtfaiye Müdür Vekili Soydan Bakaç, Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı bilgilendirmede Ağustos ayı içerisinde toplam 23 yangın ve trafik kazasına müdahale ettiklerini belirtti.

GÜNDEM 14.09.2013 08:24:00 0
1 ayda 23 olaya müdahale edildi
BAYRAK VE PANKART ASMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kapaklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Ağustos ayı içinde ilçemiz genelinde belirlenen muhtelif yerlere Ramazan Bayramıyla ilgili pankartlar asıldığını belirten Müdür Vekili Soydan Bakaç, “Belediyemiz Halkla İlişkiler birimi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni ile ilgili pankart ve posterler ilçemiz genelinde ve çevre köylerde ilgili yerlere asıldı. Şölen boyu tedbir amaçlı olarak İtfaiye Araçları ve personeli ile destek sağlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında da çeşitli yerlere Türk Bayrakları ve posterler asıldı” diye konuştu.
 
21 KAPIYI İTFAİYE AÇTI
Ağustos ayı genelinde 3'ü trafik kazası olmak üzere toplam 23 olaya müdahale edildiğini kaydeden Kapaklı Belediyesi İtfaiye Müdür Vekili Soydan Bakaç, “Vatandaşın mağduriyetini gidermek maksadıyla 21 kapı açma işi gerçekleştirildi. “Vatandaştan gelen başvurular üzerine yeni açılacak 6 işyerine İtfaiye Uygunluk Görüşü verildi” ifadelerini kullandı. Bakaç, müdahale edilen 23 olaydan 7’sinin ev yangını, 1’inin araç yangını, 8’inin ot yangını, 2’sinin çöp yangını, 2’sinin kömürlük yangını ve 3’ünün de trafik kazası olduğunu sözlerine ekledi. 
 
357 TL GELİR ELDE EDİLDİ
İtfaiye Müdürlüğü olarak Ağustos ayı içinde 6 adet İşyeri Açma İtfaiye Raporu düzenlediklerini ve bu raporlardan toplam 357 TL gelir elde edildiğini söyleyen Bakaç, “Ekiplerimiz tarafından 21 Kapı Açma işlemi gerçekleştirildi. 3 intihar vakası, 1 asansörde mahsur kalma, 1 kedi ve 1 inek kurtarma olayına da müdahale edildi” dedi. Soydan Bakaç, Küçükyoncalı'da çöplük alan yangınına takviye ekip olarak müdahale edildiğini de sözlerine ekledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ