Süleymanpaşa İlçe Yönetimi belli oldu

Ak Parti Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Başkanlığına atanan Emrah Tunca İlçe Yönetimini belirledi. 30 kişilik yönetim ile ilk toplantısını gerçekleştiren Başkan Tunca, “Vakit geçirmeden sahaya

GÜNDEM 14.09.2013 08:21:00 0
Süleymanpaşa İlçe Yönetimi belli oldu
Tekirdağ’ın Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından Merkez yerine kurulan Süleymanpaşa İlçesi’nin kurucu başkanı olarak atanan Başkan Emrah Tunca 30 kişilik yönetimini oluşturarak ilk toplantısını gerçekleştirdi.
 
YÖNETİMİNİ OLUŞTURDU
Başkan Tunca, Yürütme Kurulunu oluşturacak birim başkanlıklarına ise önümüzdeki hafta atama yapacağını belirtti. Süleymanpaşa’nın yeni ilçe yönetimi ile yapılan ilk toplantı tanışma niteliğinde geçti. Toplantının ilerleyen dakikalarında söz alan Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca, üzerlerindeki sorumluluğun büyük olduğunu, şerefli bir görevi ifa etmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Takvime bağlanmış yoğun bir seçim atmosferine girdiklerini ifade eden Başkan Tunca, “Hedefimiz, 2014 seçimlerinde tüm belediyeleri alarak Tekirdağ’ı prangalarından kurtarmaktır. Bu hedefimize birlik ve beraberlik içerisinde özveri ile çalışarak ulaşacağız. Siz değerli arkadaşlarımızın partimizin üzerimize yüklediği sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğinize inancım tamdır. Aldığımız bu sorumluluğun ülkenin geleceği adına bize bir vebal olduğunu bilerek çalışacağız” dedi.
 
HALK YAPILANI AFFETMEYECEK
Tekirdağ’ın 5 yıldır belediyecilik açısından kötü yönetildiğini, hizmet edemez,  iş üretemez bir enkaza döndüğünü söyleyen Süleymanpaşa İlçe Başkanı Tunca, “Bütün bunlar yetmezmiş gibi daha da kötüsünü gördük;  Maalesef Tekirdağ Belediyesinin temiz sicilini tarihinde hiç yaşamadığı ağır şaibelerin odağına çevirdiler. Bu halk yapılanı asla affetmeyecektir” şeklinde konuştu. İlçe toplantısı Başkan Emrah Tunca’nın konuşmasının ardından sona ererken AK Parti Süleymanpaşa İlçe Yönetimi ise şu isimlerden oluştu “Emrah Tunca, Cemil Kabaoğlu, Bülent Değirmenci, Ethem  Mollayusufoğulları, Hakan Kıran, Hakan Yılmaz, Sevdar Ürken, Necdet Özcan, İrfan Balcı, Şahin Umur, Recep Güven, Nurdan Çalık, Müesser Güloğlu, Filiz Baydemir, Ayşe Ulu, Muradiye Budanır, Nihal Köşdere, Meziyet Erol, Engin Gül, Murat Kalkan, Hilim Alparslan, Zekeriya Yatmaz, Ahmet Arı, İbrahim Pehlivan, Şaban Yıldız, Erdem Karaman, Orhan Aksu, Haydar Liman, Barbaros Arif ve Serdar Aktuna”
 
Haber / Menşure KARDEŞ