TSO yönetiminden Vergi Dairesi’ne ziyaret

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Mestan Özcan ve Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu

GÜNDEM 14.09.2013 07:53:00 0
TSO yönetiminden Vergi Dairesi’ne ziyaret
TEBRİK ETTİ
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karayel, Başkan Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti ve Mayıs 2013’te gerçekleşen seçim sonrası tekrar seçilen Cengiz Günay ve ekibini tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Karayel’i ziyaretlerinin ardından Tekirdağ Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Erdal Fırat’ı makamında ziyaret eden Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Erdal Fırat ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
 
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Mestan Özcan ve Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Koçaş, Göksel Karaevli, Muzaffer Destereci, ve Galip Öge, Tekirdağ Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Erdal Fırat’ı da makamında ziyaret etti. Tekirdağ Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Erdal Fırat  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Günay ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Toplantı, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin Başkan Erdal Fırat ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunmalarının ardından sona erdi.
 
Haber / Gökhan TEKER