Önce dövdü, sonra bıçaklayarak öldürdü

Çorlu’da 16 yaşındaki D.S., ağabeyi D.S.’yi köpeği ile korkutan arkadaşı 17 yaşındaki İsmail Çakmak’ı sopayla dövdükten sonra bıçaklayarak öldürdü.

GÜNDEM 12.09.2013 08:10:00 0
Önce dövdü, sonra bıçaklayarak öldürdü
BIÇAKLAYIP KAÇTI
Olay, önceki gece saat 01.30 sıralarında Nusratiye Mahallesi Alipaşa 6’ncı Aralık Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Çakmak, aynı yaştaki arkadaşı D.S’yi beslediği sokak köpeği ile korkuttu. Köpekten korkarak evine giden D.S., durumu kardeşi D.S.’ye anlattı. Bunun üzerine sinirlenen D.S. yanına sopa ve ekmek bıçağı alarak kardeşiyle birlikte İsmail Çakmak’ı aramaya başladı. İki kardeş, İsmail Çakmak’ın oturduğu sokak üzerinde beklemeye başladı. Bir süre sonra evine gitmek için gelen İsmail Çakmak'ı gören D.S., iddiaya göre, Sen benim ağabeyimi nasıl korkutursun? diye bağırdıktan sonra üzerinde ‘kara bela’ yazan sopayla dövmeye başladı. Ardından da yanında bulunan ekmek bıçağını Çakmak’ın baldırından sapladı. Çakmak kanlar içinde yere yığılırken, iki kardeş kaçtı.
 
HAYATINI KAYBETTİ
Olayın ardından iki kardeş, yaklaşık 3 saat sonra olay yerine tekrar gittiklerinde İsmail Çakmak’ı yerde hareketsiz yattığını görünce ambulans ve polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, İsmail Çakmak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde bekleyen ve polisi olayı anlatan 2 kardeş gözaltına alındı. Çakmak'ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurum'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ