Zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlandı

Zabıta Teşkilatı’nın 187’nci kuruluş yıldönümü Kapaklı’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

GÜNDEM 10.09.2013 08:55:00 0
Zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlandı
ZABITA, ETKİN BİR ÖNEME SAHİP
Atatürk Anıtı önünde düzenlenen ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan törene Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat, Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü Hilmi Gökçe ve zabıta personelleri katıldı. Çelenk sunumunun ardından Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan Zabıta Müdürü Hilmi Gökçe “Zabıta, halk sağlığının ve huzurunun korunmasında etkin bir öneme sahiptir. Çağdaş toplum olmanın gereği olarak beklenen huzur ve düzeni yerine getirmeye çalışan zabıta personellerimizle birlikte burada zabıta haftasını kutluyoruz. Belediyemizin en zorlu işlerinden birini yapan zabıta ekiplerimiz, bayram, gece, gündüz demeden günün 24 saatinde en işlevsel görevi yerine getiriyorlar. Bu işlevsellik içerisinde şimdiye kadar yaptıkları çalışmalar için ekiplerimizi kutluyorum” dedi.
 
VATANDAŞ ZABITAYA YARDIMCI OLMALI
Gökçe, Kapaklı Zabıta Teşkilatı olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek “Daha huzurlu, düzenli ve sağlıklı bir Kapaklı için vatandaşlarımızın zabıta personellerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden çalışan tüm arkadaşlarımızın zabıta haftasını kutluyor, tüm zabıta personellerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
YILBAŞINDAN SONRA YENİ BİNAYA GEÇMEYİ PLANLIYORUZ
Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenin ardından Zabıta Müdürü Hilmi Gökçe, zabıta personeliyle birlikte Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat’ı makamında ziyaret ederek, çiçek takdim etti. Başkan yardımcısı ziyaretinin ardından, Zabıta Müdürü Hilmi Gökçe, Başkan yardımcısı Mustafa Serat ve Zabıta personeli ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Kuzulu “Yeni bir ilçeyiz, şu an belediyemizde bir arada sizlerle birlikte halkımıza hizmet veriyoruz. Yılbaşında yeni binamıza geçmeyi planlıyoruz. Yine sizlerle birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Tüm personele görevlerinde tekrar başarılar diliyor ve zabıta haftanızı kutluyorum” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ