TSD’den Kaymakam Kuzulu’ya ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu makamında ziyaret etti. TSD Çerkezköy şubesi yönetim kurulu üyelerini karşılayan Kaymakam

GÜNDEM 7.09.2013 08:43:00 0
TSD’den Kaymakam Kuzulu’ya ziyaret
Çerkezköy Haber - Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi yönetim kurulu üyeleri önceki gün saat 18.00 da Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu makamında ziyaret etti.

ARTIK TSD’NİN ŞUBESİ
Ziyarete, şube Başkanı Ali Karaca, yönetim kurulu üyeleri Çetin Koca, Mustafa Keskin ve Ali Göl katıldı. Gerçekleştirilen ziyarette, derneğin 1 Ağustos tarihinde resmen şube olduğunu belirten Başkan Karaca, “Kapaklı belde olması nedeni ile Çerkezköy’e bağlıydı. Aynı ilçede iki şube kurulamadığı için faaliyetlerimizi dernek olarak sürdürmüştük. Kapaklı ilçe olduktan sonra Genel Merkezimiz tarafından talebimiz değerlendirildi ve biz şubemizi açma imkânına kavuştuk.” diye konuştu.

YER SORUNUMUZ VAR
Kapaklı Belediyesi’nden daha önce yer talebinde bulunmalarına rağmen taleplerinin dernek olmaları sebebiyle olumlu karşılanmadığını belirten Karaca, “Artık şube olduk. Bu sorunumuzun bir şekilde çözüleceğine inanıyorum. Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılmış olan yaşam evi,  örnek bir yer. Bizim 120 üyemiz var. Bu bizim kayıtlı üye sayımız.  Bir de şubemize üye olmayanlar var ki bu da küçümsenmeyecek rakamlarda bulunuyor.” şeklinde konuştu.
 
SİZLERİ KUTLUYORUM
TSD Kapaklı Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı mutrluluk duyduğunu dile getiren Kapaklı Kaymakamı Kuzulu, “Ziyaretinizden ve sizlerle tanışmaktan memnun oldum.  Kapaklı’da anlamlı bir sivil toplum kuruluşunun yönetim kurulu olarak yapmaya çalıştığınız hizmet nedeni ile sizleri kutluyorum” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ