“Uyumlu bir yönetimimiz var”

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

GÜNDEM 7.09.2013 08:16:00 0
“Uyumlu bir yönetimimiz var”
ÇTSO’YU ZİYARET ETTİ
Dün saat 15.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na giden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay; Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İade-i ziyaretlerini sürdürdüğünü belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Bana gerçekleştirmiş olduğunuz ziyarette ilgi ve alakanız beni fazlasıyla memnun etti. Sizlerle burada olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

“İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ”
Çerkezköy’ü sanayisi ve ticareti ile düşünmek gerektiğini belirten Kubilay “Hep birlikte el ele vererek Çerkezköy’ü daha iyi yerlere taşıyacağız. Amacımız Çerkezköy paydasında buluşmaktır. İlçenin gelişimine katkıda bulunmak istiyorum. Çerkezköy potansiyeli ve gelişen sanayi merkezleri ile çok daha iyi yerlere geleceğini umuyorum” dedi.

“UYUMLU BİR YÖNETİMİMİZ VAR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da “Çerkezköy’e gelmeden önce CV’nizi inceleme fırsatı bulduk. Çerkezköy’e ne kadar faydalı olacağınızın farkındaydık. Bizim gibi eğitime büyük önem veren bir yetkilisiniz. Beraber uyumlu bir şekilde çalışacağız. Yeni ilçe olan Kapaklı’yı da ayırmamak gerekiyor. Çünkü odamızın Kapaklı ve Saray’dan da üyeleri var. Hep birlikte ne yapmamız gerektiğini tartışarak iyi şeyler yapacağız. Uyumlu bir yönetimimiz var. Tecrübelerinden faydalanacağımız arkadaşlarımız var” diye konuştu.
 
“OY BİRLİĞİ İLE KARAR ALDIK”
ÇTSO Meclisi’nde uyumun öneminden bahseden Kozuva “Göreve geldiğimizden itibaren yönetimdeki arkadaşlarımızla güzel çalışmalar yapıyoruz. Meclis toplantılarımızda oy çokluğu ile hiç karar almadık. Bizim için kararı almak değil, kararı oy birliği ile almak önemlidir. Uyumlu bir şekilde üyelerimizle birlikte çalışmaya ve önemli kararlar almaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.
 
“FARKLI FİKİRLERİN EN DOĞRUSUNU ÇIKARMAKTIR”
Kaymakam Metin Kubilay’ı tanıdığı için çok mutlu olduğunu belirten ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ise “ÇTSO’nun en yaşlı üyesiyim. Odanın en yaşlısı olarak açılışta konuşma gerçekleştirmiştim. Arkadaşlarda oy birliği ile beni Meclis Başkanı seçtiler. Tecrübelerden önce birlik olmak gerekiyor. Önemli olan farklı fikirlerin en doğrusunu çıkarmaktır” dedi.
 
 “EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ”
Eğitimin öneminden bahseden Taha Ülker “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitim çalışmalarında kamu ve yerel kuruluşlarla sıkı bir çalışma içersine gireceğiz. Biz başlangıcı yaptık. Sanayiye daha verimli eleman yetiştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Daha iyisinin olması için çalışıyoruz. Okullarda makine atölyelerini gezdiğimiz zaman çok iyi olmalarına rağmen sıkıntıları olduklarını gözlemliyoruz. Öğrencilerin stajlarını daha bilinçli yapma ve sanayicinin de bilinçli olmasını gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu. Ziyarette Kaymakam Metin Kubilay, odayı gezerek konferans salonu ve diğer bölümlşer hakkında ÇTSO yönetiminden bilgi aldı. 
 
Haber / Asim YAVUZ