AK Parti, Pazar esnafını gezdi

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığının Süleymanpaşa ilçesi esnaf ziyaretleri programı kapsamında Perşembe pazarı esnafı ziyaret edildi.

GÜNDEM 7.09.2013 08:07:00 0
AK Parti, Pazar esnafını gezdi
VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Yapılan programda ziyarete Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri T.Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, İl-İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Sabah erken saatlerde Parti binasında buluşan Ak Parti Teşkilatları, Parti binasının önünden Pazar yoluna kadar yürüyerek vatandaşlarla görüştü. Partililer, Köprübaşı mevkinde Pazar esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
 
“TÜM VATANDAŞLARIMIZI DİNLEYECEĞİZ”
Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada “Tekirdağ artık büyükşehir oldu. Büyükşehir olarak artık büyük düşünmeliyiz ve Tekirdağımıza yakışır büyük hizmetler yapmamız gerekiyor. Bu yüzden her İl Danışma meclisimizde de olduğu gibi gittiğimiz her yerde Ak Parti teşkilatları olarak vatandaşlarımız ile bir araya geldik ve onların sıkıntılarını sorunlarını dinledik nasıl bir belediyecilik anlayışı beklediklerini sorduk, öğrenmeye çalıştık. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz programlar sürekli devam edecek ve Tekirdağ’da ki bütün vatandaşlarımızı dinleyeceğiz” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ