Katliam gibi kaza; 1 ölü, 13 yaralı

Kırklareli’ne bağlı Demirköy İlçesi’nde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.

YAŞAM SAĞLIK 6.09.2013 21:33:00 0
Katliam gibi kaza; 1 ölü, 13 yaralı
ŞARAMPOLE YUVARLANDI
Kaza, bugün 15.30 sıralarında Demirköy İlçesi askeri köprü mevkiinde meydana geldi. İğneadaya gitmek için Lüleburgaz’dan yola çıkan Levent Büyükdere’nin kullandığı 39 DA 839 plakalı yolcu otobüsü, askeri köprü mevkiine geldiğinde kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.
 
14 KİŞİ YARALANDI
Kazada otobüs sürücüsü Levent Büyükdere, muavin Gökhan Akın, yolcular Sevil Ekin, Metin Oktay (29), Ali Kemal Avar, eşi Emine Avar, 6 aylık bebekleri Rüştü Avar, 14 aylık bebekleri Rümeysa Avar, Serhat Ekin (42), Şaban Gür, Hüsamettin Akar, Ramazan Özer, Aytekin Doğan ve Birol Turasoy yaralandı. Otobüs sürücüsü Levent Büyükdere ile yolcu Aytekin Doğan ambulansla Pınarhisar Devlet Hastanesi’ne, diğer yaralılar ise Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Kırklareli Devlet Hastanesi acil servisine ağır yaralı olarak getirilen 59 yaşındaki Birol Turasoy yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada sağ bacağının diz altından çok sadece kırık olduğu tespit edilen ve hayati tehlikesi bulunan Oktay Metin Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, diğer ağır yaralı Sevilay Erkin ise İstanbul’da özel bir hastaneye sevk edildi. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Gökhan TEKER