Mahalle ve köy muhtarlarından Kaymakam Kuzulu’ya ziyaret

Kapaklı Kaymakamımımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün saat 14.00’da da Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Aydın, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz,

GÜNDEM 6.09.2013 10:33:00 0
Mahalle ve köy muhtarlarından Kaymakam Kuzulu’ya ziyaret
GÜZEL ŞEYLER KATARIZ
Ziyarette konuşan Kapaklı Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz “Bugün Kapaklı’da bulunan beş muhtarımız ile birlikte sizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Yeni ilçe olan Kapaklımıza hoş geldiniz. İnşallah iştişareli bir şekilde muhtar arkadaşlarımızla birlikte Kapaklı’ya güzel şeyler katarız” dedi.
 
KAPAKLI’NIN EN KALABALIK MAHALLESİYİZ
Kapaklı’nın en kalabalık mahallesine sahip olduğunu belirten Dilsiz “Trakya’nın en büyük mahallesi olduğumuz için işimiz zor. Şuan 25 bin nüfusumuz bulunuyor. Kapaklı’da  Türkiye’nin 81 ilinden göç eden insanlarımız bulunuyor. Bu mesleğe de rahmetli babamın sayesinde girdim. 1989 yılında Kapaklı’nın belde olduğu dönemde babam adaylığını koymuştu.  25 yıl boyunca Kapaklı’da Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığını yaptı. 2010 yılında vefat ettikten sonra 2011 yılında yapılan ara seçimle muhtar oldum” diye konuştu.

ÇOK GÖÇ ALIYOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da “Kapaklımız çok göç alan bir bölge. Buna istinaden alınan göçle birlikte büyüyen Kapaklımıza neler katabiliriz düşüncesinde olmayız. Kısa bir zaman içinde hizmet vereceğimiz kamu kurumlarını Kapaklı’ya kazandıracağız. İlçemizde bulunan vatandaşlarımızın sıkıntılarınızı bizlere iletirseniz sevinirim. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.
 
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
Ziyaretin devamında ise Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, ilçe muhtarları ile birlikte Kapaklı’nın genel durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Muhtarlar Kapaklı’nın artan nüfusunun üstündeki en önemli etkenin sanayinin geniş olması ve iş olanaklarının fazla olması olarak ifade ettiler.
 
KÖY MUHTARLARI DA ZİYARET ETTİ
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, saat 15.00’da da Pınarça Köyü Muhtarı İlhami Özkan, Karlıköy muhtarı Sadi Er, Yanıkağıl köyü muhtarı Yücel Başaran, Uzunhacı köyü muhtarı Keramettin Gürel ve Bahçeağıl köyü muhtarı Halim Çelebi’yi ağırladı. Ziyarette köy muhtarları Kapaklı’ya atanan Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya yeni görevinde başarılar dilediler.
 
KÖY TÜZEL KİŞİLİĞİNİZ SONA ERECEK
Köy muhtarlarının ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Kuzulu “Büyükşehir yasası ile birlikte ilçe olan Kapaklımızın yeni mahalleleri oldunuz. Daha önce köy tüzel kişiliğinde faaliyetlerinizi sürdürüyordunuz. Köy tüzel kişiliği mart ayından itibaren sona erecek ve o günden itibaren Kapaklı’nın mahallesi olacaksınız. İnşallah hep birlikte güzel çalışmalara imza atarız” diye konuştu.

Haber / Asim YAVUZ