Mavi Yıldız Çerkezköy’e

Halk Bankası Çerkezköy Şubesi, Mavi Yıldız belgesi ile ödüllendirildi. Mavi Yıldız Belgesi, düzenlenen törenle Çerkezköy Şubesi’ne asıldı. Törende konuşan Halk Bankası Genel Müdür

GÜNDEM 6.09.2013 10:12:00 0
Mavi Yıldız Çerkezköy’e
Halk Bankası Çerkezköy şubesi 118 şube arasında ‘Mavi Yıldız’ belgesi almaya hak kazandı.
 
KATILIM YOĞUNDU
Dün saat 13.00’da düzenlenen törende müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, istenilen standartta hizmet sunan Halk Bankası Çerkezköy Şubesi’ne Mavi Yıldız ödülü verildi. Mavi Yıldız ödül törenine, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Halk Bank Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Denizciyüce, Daire Başkanı Ergin Kaya, Trakya Bölge Koordinatörü Hasan Topal, Çerkezköy Şube Müdürü Cüneyt Öpçin, PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Başkanı Murat Koçak, sanayiciler, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.
 
BU ÖDÜL HEPİMİZİN
 Düzenlenen törende konuşan Halk Bankası Çerkezköy Şubesi Başkanı Cüneyt Öpçin, Mavi Yıldız belgesini alabilmenin zor olduğunu, bu zoru çalışma arkadaşlarıyla birlikte başardıklarını belirtti. Öpçin, “Mavi Yıldız Belgesi hizmetteki kalitenin simgesidir. Bu unvanı korumak adına elimden gelen her şeyi yapacağıma, Genel Müdürümün huzurunda söz veriyorum.  Bu onuru hep birlikte yaşamamıza imkân tanıyan bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
 
ÖNEMİNİ BİLİYORLAR
Çerkezköy Şubesi’nin Mavi Yıldız Belgesini hak ettiğini ifade eden Trakya Bölge Koordinatörü Hasan Topal da, “Ülkemizde halkımıza hizmet veren 118 şubemiz içinden Çerkezköy şubemiz bu ödülü almaya hak kazandı. Bu belgenin önemini arkadaşlarımız çok iyi biliyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum.” diye konuştu.
 
UNVANI KORUMAK ALMAKTAN DAHA ZORDUR
Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Denizciyüce ise, Çerkezköy şubesinin bankacılığı istenilen normlarda yapan bir şube olduğunu belirtti. Denizciyüce, “Bu belgeyi almak ne derecede zorsa o unvanı korumak da o derecede zor bir olaydır.  Mavi Yıldız unvanını almaya hak kazanan şubemiz zorlu sınavlardan geçmektedir. Gizli müşteriler ve kalite ekiplerinin denetimlerinden geçebilen şubemiz bu onur belgesine sahip olabiliyor. Bu belgeyi alabilmekse her gün daha da zorlaşmaktadır.” ifadelerine yer verdi.
 
EN ESKİ BANKAMIZ
Düzenlenen törende konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de Halk Bankası Şubesi’nin Çerkezköy’ün en eski bankalarından olduğunu hatırlatarak, “Biz Halk Bank şubemizin ödüllendirilmesinden onur duyduk. Niteliğin farkında olarak yapılan hizmetler mutlaka başarı ile neticelenir. Bunun bilinçli şekilde yapılması kaliteyi artır. Ben bu ödülün alınmasında emeği geçen herkesi kutluyorum.” diye konuştu.
 
ÇALIŞANLARI KUTLADI
Mavi Yıldız ödül töreninde konuşan Kaymakam Metin Kubilay da Halk Bankası çalışanlarını hizmete katkılarından dolayı kutlayarak “Zirveye çıkabilmek kolay bir şey değildir. Zirvede kalmasa çıkmaktan daha da zordur. Bir zoru başardığınız gibi zirvede kalarak diğer zorunda başarabileceğinize inanıyorum” dedi. Konuşmalar sonrasında banka çalışanlarına hediyeler verildi.
 
Haber / Asim YAVUZ