Dere ıslah çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi dere ıslah çalışmalarını sürdürüyor. Atatürk Mahallesi Pınar Bulvarı'nda bulunan derede çalışmalar devam ediyor.

GÜNDEM 4.09.2013 10:08:00 0
Dere ıslah çalışmaları devam ediyor
TAKİPÇİSİYİZ
Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Uzun süre hazırlıklarını sürdürdüğümüz dere ıslah projemizin çalışmalarına devam ediyoruz. Halkımıza söz verdiğimiz her şeyin yerine getirilmesi konusunda adım adım takipçisiyiz'' dedi.
 
KUTU MENFEZ YAPILACAK
Dere ıslah projesinin Kapaklı için çok önemli bir çalışma olduğunu vurgulayan Mandalı “Kentin büyümesi, gelişmesi açısından önemli projeler üretmeye ve yerine getirmeye çalışıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız bütün hizmetler Kapaklımızı daha modern ve çağdaş bir kent yaratmak içindir. Dere ıslah çalışmaları , Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi üzerindeki bulunan Çayırlık Deresi, Kenan Evren Caddesi üzerinde yer alan dere, İstiklal Caddesi Kerem Sokak, Namık Kemal Caddesi ve Kerem sokak arasında kalan Koru Sokak'taki bulunan dere, Tuna Caddesi  ile Hilal Sokak arasında kalan derenin bölümü, Pınar Bulvarından   Gurur Sokak başlangıcına kadar olan deremiz, İstiklal Caddesi Kömürcü Sokak üzerinde bulunan deremiz, Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan deremiz , Erbay Caddesi üzerinde bulunan deremiz olmak üzere toplam 598 metre alan  betonarme kutu menfez yapılacak” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER