Biz artık Kapaklılıyız

Kapaklı Beleidye Başkanı İrfan Mandalı, belediye meclis üyeleri ve belediye birim amirleri ile birlikte dün meclis toplantısı sonrası ilçe kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu ziyaret etti.

GÜNDEM 3.09.2013 10:23:00 0
Biz artık Kapaklılıyız
KAYMAKAM KUZULU’YU ZİYARET ETTİLER
Ziyaret Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Meclis üyeleri ve belediye personellerini tek tek tanıttı. Ziyarette konuşan Kapaklı Kaymakamı Kuzulu, Kapaklı’nın güzel bir ilçe olduğunu ifade etti. Devletin artık Kapaklı’ya geldiğini söyleyen Kuzulu “Diğer teşkilatlanmaların da tamamlanması gerekiyor. Bunun için de zamana ihtiyacımız var” dedi. Kapaklı’nın Tekirdağ’ın sayılı ilçelerinden biri olacağını söyleyen Kuzulu “Kapaklı hem nüfusu hem gelişimi ile Tekirdağ’ın sayılı ilçelerinden biri olmaya aday” diye konuştu.

AMACINIZ DAHA GÜZEL BİR KAPAKLI
Belediyenin yerel yönetim birimi, kaymakamlığın da merkezin taşradaki temsilcisi olduğunu söyleyen Kuzulu “Aktif görevi üstlenen belediye. Beraber çalışıyorsunuz. Hangi partiden olursanız olun amacınız Kapaklı’nın daha güzel olması. İnşallah bundan sonraki güreçte Kapaklı’nın gelişimi daha da iyi olur” diye konuştu.
 
HİZMET İÇİN BERABER YÜRÜYECEĞİZ
Kapaklı gibi güzel bir yere geldiği için mutluluk duyduğunu söyleyen Kuzulu “Allah alnımızın akıyla çıkmayı ve hizmet etmeyi nasip etsin” dedi. Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “Sizinle gurur duyuyorum. İnşallah vatandaşlarımıza hizmet için beraber yürüyeceğiz. Ak Parti, DSP ve CHP’li meclis üyelerimiz var. Ama grup kararı almıyorlar. Komisyondaki kararlara uymaya çalışıyorlar. Hep birlikte Kapaklı için daha iyi neler yapabiliriz diye çalışıyoruz” dedi.

CENTİLMEN BİR SEÇİM SÜRECİ OLMALI
Seçimlere 7 ay gibi kısa bir süre kaldığını anımsatan Mandalı “Aday adayı olan arkadaşlarımız var. İnşallah güzel bir seçim tablosunda beraber yürüyeceğiz” dedi. Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da Mart ayında yapılacak olan seçimden sonra yine herkesin yüz yüze bakacağını ifade ederek “O bir süreç. Kırmadan, dökmeden en centilmen şekilde yapılması gerekiyor. Centilmen bir seçim süreci olmalı” dedi.
 
KAPAKLILI KAVRAMI OLUŞMALI
Kapaklılı kavramının oluşmasının hızlandırılması gerektiğine dikkat çeken Kuzulu “Biz artık Kapaklılıyız, Çerkezköy’ün bir beldesi değiliz. Artık her şey Kapaklı için olmalı. Kaymakamlığın burada olması Kapaklı’nın gelişmesinde büyük bir köprü olacaktır” diye konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ