İşbirliği için imzalar atıldı

Namık kemal Üniversitesi ile Çorlu Türkgücü yolu üzerinde üretim yapan Termo Isı Sistemleri A.Ş. arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

GÜNDEM 30.08.2013 10:59:00 0
İşbirliği için imzalar atıldı
ÖĞRENCİLERİMİZE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK
İmza törenine Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker, Termo Isı Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Cem Özyıldırım ve fabrika yöneticileri katıldı. İmza töreninden sonra fabrika ile ilgili tanıtım filmi izlenildi. Gösterinin ardından bir konuşma yapan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek “Bu işbirliği bizim için de çok önemli. Üniversite olarak çok önemli bir bölgedeyiz. Üretim alanında bizim de yapmamız gereken şeyler var. Bu işbirliği hem üniversitemize hem de öğrencilerimize büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

FABRİKAYI GEZDİLER
Genel Müdür Cem Özyıldırım da “Biz ileriye dönük bir firmayız, genç jenerasyonları aramıza katmak istiyoruz. O yüzden de üniversitelerle işbirliği yapmak zorundayız. Üniversitedeki hocalarımızın teknik bilgisinden yararlanmak istiyoruz. Bunun için de üniversitedeki hocalarımızla görüştük ve daha birçok girişimlerde bulunduk” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından NKÜ Rektörü Şimşek’e plaket takdim edildi. Şimşek tarafından da Genel Müdür Cem Özyıldırım'a üniversitenin tabağı hediye edildi. İmza töreninin ardından fabrika gezildi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ