Gazilerden Ertem’e teşekkür ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 29.08.2013 18:36:00 0
Gazilerden Ertem’e teşekkür ziyareti
TEŞEKKÜR ETTİLER
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Kapaklı Belediyesi Eski Başkanı Enver Özel ve üyeler kendilerine destek olan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, kendisine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Ali Ertem’in her zaman ve her şartta Çerkezköylü gazilerin yardımına koştuğunu belirten Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Ramazan ayında  Çerkezköylü Gazilerimiz ve aileleri ile birlikte Edirne’ye geziye gittik. Başkanımız bize bir araç tahsis etti. Sayesinde çok güzel ve anlamlı bir gün geçirdik” dedi.

KIBRIS’I İSTEDİLER
Ziyarette Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’den istekte bulunan Yarlıgan “Üyelerimiz ile birlikte tekrar Kıbrıs’a gitmek istiyoruz. Çünkü geçen gezimizde Kıbrıs’ın çeşitli yerlerine gezememiştik. Güzelyurt ve Omorfoya gidemedik. Bu gezide sizi ve eşiniz Nuran Ertem’i de aramızda görmek istiyoruz. Bu gezimizi ise 19 Eylül Gaziler Günü haftasında yapmayı düşünüyoruz. Gezimizde Güneydoğu da şehit olmuş kardeşlerimizin ailelerini de almayı düşünüyoruz” diye konuştu.

“DEĞERLENDİREBİLİRİZ”
Seçim dönemi başlayacağı için programların yoğun olacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “O günlerde işlerimiz çok sıkışacak. Kıbrıs’ta olduğunuz zaman işlerin yoğunluğuna göre sizlerin yanına bir iki gün kaçamak yapabilirim. Kıbrıs gezinizi ise yapacağımız değerlendirmelerden sonra bir karara bağlayabiliriz. Bununla ilgili bir çalışma yapalım” dedi. Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri Edirne’den getirdikleri hediyeleri Başkan Ertem’e takdim ettiler.
 
Haber / Gökhan TEKER