Çerkezköy’de seçim kazanmak zor değil

Partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden CHP’li Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç , 2009 yerel seçimlerinin kazanmasının püf noktalarını anlatarak partililere çeşit

GÜNDEM 29.08.2013 18:17:00 0
Çerkezköy’de seçim kazanmak zor değil
SEÇİMLERİ NASIL KAZANDIĞINI ANLATTI
Dalgıç 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti’nin elinde bulunan Tekirdağ belediye başkanlığı seçimini nasıl kazandığını anlatarak Çerkezköy’de seçimlerin kazanılmasının da zor olmadığını vurguladı. 2009 seçimlerinde Tekirdağ Belediyesi’ni Ak Partili bir başkanın yönettiğini hatırlatan Dalgıç “Tekirdağ AKP’li bir adaya uygun şehir değildi. Birilerinin elini taşın altına koyması gerekiyordu. Uzun yıllar Tekirdağ SSK Hastanesinde doktor olarak çalışıyordum. Hizmetlerin eksik olduğunu gördüm ve elimi taşın altına koydum. Bu seçimlerin CHP iktidarı ile sosyal belediyecilik anlamında kazanılması gerekiyordu”  diye konuştu.
 
KENDİNİZE GÜVENİN
2009 seçimlerine bir buçuk ay kala aday adayı olduğunu anımsatan Dalgıç “Partimin yapmış olduğu kamuoyu yoklamasından sonra 9 aday adayı arasından aday oldum. Seçim çalışmalarımda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Halkla diyaloğum çok iyiydi. Kendime güvenim tamdı. Siz de kendinize güvenin. Kendinize inanın çünkü su akıyor doğru yolunu buluyor. Aday adaylarının çok olmasından korkmayın. Fakat aday belirlendikten sonra birleşin. Benim aday olduğum dönemlerde diğer aday adayı arkadaşlarım çok destek verdi, ayrılmadılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
AKP’NİN YAPMADIĞI HİZMETLERİ ANLATIN
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, 2009 seçim sürecinde proje hazırlayarak vatandaşlara anlattıklarını belirterek “Sizler de plan ve projelerinizi yapın. Planlı bir şekilde sorunları belirleyin ve çözüm önerileri ile insanlara kendinizi anlatın, inandırın ve kendinize güvenin. Radikallerin haricinde herkesin oy vereceğini bilin. Sadece eleştiri yapın kesinlikle hakaret türü olaylardan sakının. AKP’nin yapamadığı hizmetleri anlatın” dedi.
 
TEKİRDAĞ’DA GERİ DÖNÜŞÜMÜ İYİ İŞLEDİK
Tekirdağ’da geri dönüşümü iyi işlediklerini ifade eden Dalgıç “Tekirdağ’da geri dönüşümü iyi işledik. Atık yağ, atık lastik, mavi kapak,  atık pillerin geri toplanmasını sağladık. Biyolojik su arıtma tesisini gerçekleştirdik. Kanalizasyon açıktan denize akmayacak. Belediyecilik aynı zamanda insan sağlığı ile de yakından ilgilenen bir kurumdur. 11 ilçeyi alan CHP’nin büyükşehiri alamaması mümkün değildir” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ