TRAKYAKENT’ten Sosyal Medya Eğitimi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT ve Basın ilan Kurumu Tekirdağ Şubesi işbirliğinde düzenlenen ‘‘Halkla İlişkiler ve Sosyal Medya’’ konulu eğitim programı Tekirdağ Ramada Otel’de

GÜNDEM 29.08.2013 18:02:00 0
TRAKYAKENT’ten Sosyal Medya Eğitimi
19 BELEDİYE İLE KURULDU
Toplantıda konuşan Trakyakent Birlik Müdürü Sinan Çetiz “19 Belediye ile kurulan Trakyakent Belediyeler Birliği’nin şu anda 72 Üye Belediyesi ile güçlü bir şekilde hizmet vermektedir. 2009 yılından başlayarak görevde bulunduğumuz süre içerisinde Encümen Üyelerimizin misyonu, Birlik Başkanımızın vizyonu ve tüm Birlik Üyelerimizin desteği ile güzel bir birliktelik yakaladık ve geride bıraktığımız sürede yoğun bir hizmet dönemi gerçekleştirdik. Eğitim çalışmalarımız, ulusal ve uluslararası ilişkilerimiz üst düzey biçimde ilerliyor. Toplantıya katılan Belediye Başkanlarıma, Birliğimizin Üye Belediye Başkan yardımcılarına, belediye yetkilileri ile Basın İlan Kurumu yetkililerine ve personellerimize toplantıda hazır bulundukları için teşekkür ediyorum” dedi.
 
İLAN ÇALIŞMALARI BİK ARACILIĞI İLE YAPILACAK
Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Adem Dalgıç da, “Çalışmalarımızı eğitimlerle süsledik ve her ay değişik bir Üye Belediyelerimiz ev sahipliğinde eğitim toplantıları yaparak personellerimizi bilinçlendirme yoluna gittik” dedi. Eğitim programında Tekirdağ Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Mustafa Canbey BİK’in tarihsel gelişimini anlatan bir sunum yaptı. Canbey sunumunda gazetelerin gelişmesi için nasıl bir yöntem uygulandığı 30 Mart 2014 tarihinden sonra Tekirdağ'ın Büyükşehir olması vesilesiyle artık Tekirdağ ilinde yer alan tüm belediyelerin ilan çalışmalarını 195 sayılı kanun gereği kendileri aracılığıyla yapacaklarını söyledi.
 
GÜÇLÜ MEDYA, YÖRESİNE DAHA FAYDALI OLUR
Güçlü medyanın yöresine daha faydalı olabileceğini anlatan Mustafa Canbey bugünkü toplantı vesilesiyle belediye başkanlarıyla medya mensuplarının bu eğitim çalışmasında bir araya gelmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Programda konuşmacı olarak yer alan Yrd. Doç. Dr. Gülay Öztürk, belediye basın halkla ilişkiler bölümünün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haber / Ahmet KILAVUZ