Heyecanınız hizmete dönüşecek

Abana Kaymakamlığı’ndan ilçemiz kaymakamlığına atanan Aslı Ayanaoğlu Kuzulu, dün ilçemiz Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti.

GÜNDEM 28.08.2013 09:37:00 0
Heyecanınız hizmete dönüşecek
AYNI ZAMANDA GÖREVE BAŞLADIK
Dün saat 11.00’da gerçekleştirilen ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Kaymakam hanıma ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kendisi ile aynı zamanda göreve başladık. İnşallah hep beraber hayırlı hizmetler yaparız” diye konuştu.
 
“BERABER ÇALIŞACAĞIZ”
Kapaklı’ya atandığı için mutlu olduğunu ifade eden Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da “Ben de Çerkezköy Kaymakamlığına atanan ve işinde çok tecrübeli olan Metin Kubilay ile birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Kendisinin tecrübelerinden faydalanacağız. Yeni ilçe olmamızla birlikte özellikle bu aralar kendisine çok ihtiyacımız olacak. İlçenin idari teşkilatlandırılmasını hep beraber yapağız” diyerek Kaymakam Kubilay’a yeni görevinde başarılar diledi.
 
“SİZLERİ HEYECANLI GÖRÜYORUZ”
Çerkezköy’ün ve Kapaklı’nın heyecanlı, işini severek yapan genç idarecilere ihtiyacı olduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Sizler heyecanınızı bizlere hizmet olarak dönüştüreceksiniz. Elimizdeki imkanları pozitif hale getirerek çalışmalar yapacağız” dedi. Kaymakam Kubilay’a Kapaklı ile ilgili de bilgiler veren Mandalı “Çerkezköy’ün 1953 yılında belediye olması ile birlikte köy olarak bağlandık. 1986 yılında ise köy tüzel kişiliğinden çıkarak belde belediyesi olduk. O zamanlarda belediye meclis üyeliği yapıyordum. 27 yıldır Kapaklı’yı nasıl güzelleştirebiliriz diye çalıştık. 6 Aralık tarihinde ise Kapaklımız ilçe statüsüne kavuştu. İnşallah güzellikleri ve hizmetleri beraber yapacağız. Devlet ve yerel erkan hep birlikte el birliği içinde çalışmalar yapacağız” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ