Enez Kaymakamına veda yemeği

2009 yılında Enez’e atanan Kaymakam Fatih Baysal’ın Hatay İli Arsuz İlçesine atanması sebebiyle Enez Belediye Başkanlığı tarafından veda yemeği düzenlendi.

GÜNDEM 27.08.2013 10:39:00 0
Enez Kaymakamına veda yemeği
VEDA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER
Yemeğe, İlçe Kaymakamı Fatih Baysal, İl Genel Meclis Üyeleri Erol Açık ve Coşkun Erkılıç, Edirne İl Tarım Müdürü Orhan Sarı, Belediye Başkanı Ahmet Çayır, İlçe Jandarma Komutan V. İsmail Sert, İlçe Emniyet Müdürü Murat Uçar,  Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Köy Muhtarları, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe Merkez ve köylerinde faaliyet gösteren işletme sahipleri katıldı.
 
FAYDALI YATIRIMLAR GERÇEKLEŞTİRDİK
Veda yemeğinde konuşan Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır, “İlçemizde beraber çalışma imkanı buldum ve uyumlu çalışmalar yapılarak ilçemize faydalı yatırımlar gerçekleştirdik” diyerek, Baysal’a yeni görev yerinde başarılar diledi. Daha sonra söz alan İlçe Kaymakamı Fatih Baysal, Enez İlçesinde görevli değil gönüllü olarak çalıştığını, Enez’i unutmayacağını ve sürekli irtibat halinde olacağını ifade ederek, çalışmalarında kendisine destek olan herkese teşekkür etti.
 
Haber / Menşure KARDEŞ