İyi günde kötü günde birlikte olacağız

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi dün Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuni

GÜNDEM 24.08.2013 01:40:00 0
 İyi günde kötü günde birlikte olacağız
Çerkezköy’ün yeni Kaymakamı Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Kaymakam Kubilay dün saat 14.30’da da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ağırladı.
 
GÜÇLÜ BİR ÖZGEÇMİŞE SAHİPSİNİZ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret eden ÇTSO heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli ile Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Seçkin ve Dilaver Burak yer aldı. Metin Kubilay’a ilçedeki görevinde başarılar dileyen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Sizin güçlü bir özgeçmişe sahip olduğunuzu biliyoruz. İnşallah ilçemizde hayırlı hizmetlere imza atacaksınız” diye konuştu.
 
3 BİNE YAKIN KAYITLI ÜYEMİZ VAR
Kaymakam Kubilay’a oda hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli, 3 bine yakın kayıtlı üyeleri olduğunu belirterek, “İlk kurulduğu yıllarda Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’nda faaliyet gösteren odamız, son 10 yılı aşkın süredir mevcut binasında üyelerimize hizmet veriyor. Odamız kurulduğu günden bu yana Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediyesi ile birlikte eğitim, sağlık ve kültürel alanlarda birçok çalışmaya imza atmıştır” ifadelerini kullandı.
 
11 OKUL HALA KÖMÜRLE ISINIYOR
Son meclis toplantısında, oda olarak ilçede hala katı yakıtla ısınan üç okulun doğalgaz dönüşümünün oda tarafından yapılması için düğmeye basıldığını anımsatan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “İlçemizde toplam 11 okulda hala doğalgaz sistemine geçilmemiş. Bu çerçevede önümüzdeki yıllarda da Kaymakamlığımız ve Belediyemiz ile birlikte diğer okullarımızın da doğalgaza geçmesini sağlamak istiyoruz” dedi.
 
DAHA GÜZEL BİR ÇERKEZKÖY İÇİN EL ELE VERECEĞİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçeyi çok sevdiğini belirterek, “Burası sanayisi ve ticareti ile ön planda olan bir yerleşim bölgesi. Bu kapsamda da güçlü bir Ticaret ve Sanayi Odası’na sahip” dedi. Hizmette birliktelik ilkesini benimsemiş bir Kaymakam olduğunu söyleyen Kubilay, “Daha güzel bir Çerkezköy için el ele vereceğiz. Kaymakamlık olarak her zaman iş adamlarımızın ve sanayicilerimizin yanında olacağız. Tüm gücümüzle ilçemizin daha da ileri gidebilmesi için çaba göstereceğiz. İyi günde kötü günde birlikte olacağız. Sevincimizi mutluluğumuzu paylaşarak çoğaltıp, acıyı ve hüznü de paylaşarak azaltacağız” dedi.    
 
EN ÖNEMLİ YATIRIM EĞİTİME YAPILAN YATIRIMDIR
Çerkezköy’ün hızla büyüyen bir ilçe olduğunun altını çizen Metin Kubilay, “Buraya gelmeden önce Çerkezköy’ün ne kadar güzel bir yerleşim yeri olduğunu duymuştum. Allah nasip etti ve buraya atandım” dedi. Bir yerleşim yerinin gelişmesi kapsamında temel meselenin üretim ve istihdamın arttırılması olduğunu ifade eden 21 yıllık Kaymakam Kubilay, eğitim konusunda detaylara giren bir Kaymakam olduğunu söyledi. Eğitimden daha önemli bir şey olmadığına vurgu yapan Kubilay, “Ülkemizi daha ileri taşıyacak olanlar, çocuklarımızdır. Dolayısıyla onların eğitimi için yapılan yatırımlar en önemli yatırımlardır” dedi ve özellikle eğitim konusundaki duyarlılıklarından dolayı ÇTSO yönetimine teşekkür etti.   
 
İLK GÖREV YERİM
ÇTSO yönetimi, Kaymakam Metin Kubilay ile bir süre basına kapalı görüştükten sonra ilçeye yeni atanan Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette kendilerini tanıtan ÇTSO heyeti, Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’ya yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslanmirza, 2011 yılında Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Aralık ayında hâkim savcı sınavlarına girdiğini ve stajını da Ankara Adliyesi’nde yaptığını belirterek, Çerkezköy’ün ilk görev yeri olması nedeniyle kendisi için ayrı bir önem taşıdığını dile getirdi. Cumhuriyet Savcısı Arslanmirza, kendisini ziyarete gelen ÇTSO heyetine kolonya tutup çikolata ikram etmeyi ihmal etmedi. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ