Yılancı yarışta ‘ben de varım’ dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı dün saat 14.00’da gazetemizi ziyaret etti. 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Kapaklı Belediye Başkanlığı için kendisinin de yarı

GÜNDEM 22.08.2013 22:25:00 0
Yılancı yarışta ‘ben de varım’ dedi
PARTİNİN BİR NEFERİYİM
Uzun yıllar Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda görev alan ve 2009’dan bu yana da Kapaklı Belediye Meclis üyeliği yapan Nedim Yılancı, gazetemize yaptığı açıklamada ‘Kapaklı Belediye Başkanlığı yarışında ben de varım’ dedi. Yarın saat 17.00’da CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı önünde düzenlenecek törenle Aday Adaylığını partililerin katılımıyla açıklayacağını belirten Yılancı, kim aday gösterilirse gösterilsin partisinin bir neferi olduğunu ve üzerine düşen her türlü görevi yapmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
ADAY ADAYI SAYISI 3 OLDU
Bilindiği gibi CHP Kapaklı Belediye başkanlığı için aday adaylığını ilk açıklayan isim Veysel Güven olmuştu. Geçtiğimiz günlerde de Zafer Aygün aday adaylığını açıklamıştı. Nedim Yılancı ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kapaklı Belediye Başkanlığı için aday adayı sayısı üçe çıkmış oldu. CHP’nin Kapaklı Belediye başkan Adayı’nın iki hafta içinde açıklanabileceğini kaydeden Yılancı, aday kim gösterilirse gösterilsin, diğer aday adaylarının o kişiye destek vermesi gerektiğini ifade etti. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ