MHP’den Kaymakam Kubilay’a ziyaret

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Sinop Gerze Kaymakamlığı’ndan Çerkezköy Kaymakamlığına atanan Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kaymakam Kubilay, dün de MHP Çerk

GÜNDEM 20.08.2013 21:14:00 0
MHP’den Kaymakam Kubilay’a ziyaret
Sinop Gerze Kaymakamlığı’ndan Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan ve geçtiğimiz hafta ilçedeki görevine başlayan Kaymakam Metin Kubilay’a ziyaretler devam ediyor.
 
GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM
 Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel yönetim kurulu üyeleri Recep Kardeş, Adnan Erkan, Ali Gürsel Tefon, Bilge Şemşüt ve İbrahim Ünsal ile birlikte dün saat 10.30’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Çerkezköy’e geldiğim için çok mutluyum. İlk izlenimlere göre ilçemizi çok sevdim. Hep beraber Çerkezköy için güzel işler yapacağız. Çerkezköy sanayi bakamından Türkiye’nin ilk üçte yer alan ilçesidir ” diye konuştu.
 
“KOZMOPOLİT BİR YAPIYA SAHİPTİR”
 Çerkezköy'ün kozmopolit bir yapıya sahip olduğu için nüfusunun her geçen gün arttığını belirten MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel “Çerkezköy nüfusunun gelişen sanayi ile birlikte her geçen gün büyümesi ile birlikte, diğer ilçelere oranlara kozmopolit bir yapıya sahiptir. Bu da bize farklı kültürleri bir arada yaşama fırsatı veriyor" diyerek Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a yeni görevinde başarılar diledi. Çerkezköy’ün sorunlarının konuşulduğu ziyarette MHP İlçe Teşkilatı üyeleri Kaymakam Kubilay’a çiçek takdim etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ