“Sıkmadık el bırakmayacağız”

Geçtiğimiz ay CHP’den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Şerafettin Terzi, çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM 20.08.2013 20:47:00 0
“Sıkmadık el bırakmayacağız”
BELEDİYE BAŞKANI ÇOBAN İLE GÖRÜŞTÜ
Terzi, Tekirdağ ve Çorlu’daki çeşitli ziyaretlerinin ardından önceki gün de Saray’ı ve bağlı köylerini ziyaret etti. Saray Belediyesi’ni ziyaret eden Terzi, belediye başkanı Nazmi Çoban ile görüştü. Daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Süt Üreticileri Birliği, Şoförler Odası, Yağlı Tohumlar Birliği ve Ziraat Odası Başkanlıklarını ziyaret eden Şerafetdin Terzi, yoldaki esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.
 
KENDİMİZE VE HALKIMIZA GÜVENİYORUZ
Ziyaretlerini köylerle sürdüren Terzi, çözülmeyi bekleyen sorunları ve çözüm önerilerini dinleyerek not aldı. Kendi yaklaşımlarını da paylaşan Terzi “Çok yorulduk ama değdi, Halk kendisine kim dokunursa ona güvenmek istiyor. Biz de onların gözlerindeki güveni görünce ne kadar doğru yolda olduğumuzu anlıyor ve kendimize ve halkımıza daha çok güveniyoruz. Tekirdağ'ın geleceği için ayrıldığımız yerlerde değil birleştiğimiz yerlerde buluşmalıyız” dedi. Terzi, "Sıkmadık el bırakmayacağız" sloganı ile ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ