Hak ettiği değeri veriyoruz

Kapaklı Akbank Şube Müdürlüğü’ne atanan ve Mayıs ayında Kapaklı’daki görevine başlayan Murat Solmaz Kapaklı’nın daha önce görev yapmış olduğu Tekirdağ ilçelerinden farklı bir po

GÜNDEM 14.08.2013 02:27:00 0
 Hak ettiği değeri veriyoruz
12 yıldır Akbank’ta KOBİ müşteri temsilcisi olarak görev yapan ve Mayıs ayında Kapaklı Şube Müdürlüğüne atanarak görevine başlayan Murat Solmaz, Kapaklı’nın müşteri potansiyeli baz alındığında birçok ilçeden çok daha hızlı gelişen bir ilçe olduğuna işaret etti.
HIZLI GELİŞEN BİR İLÇE
Solmaz, “Kapaklı hızlı bir şekilde büyüyen bir ilçemiz. Bizler müşteri potansiyelimize bakarak bu kanaate varıyoruz. Kapaklı’yı  daha önce  görev yaptığım Malkara ile mukayese ettiğimizde hızlı bir şekilde büyümekte olduğu sonucuna varıyoruz. Malkara’nın merkez nüfusu 25 bin, köylerinin nüfusu ise 30 bin civarındaydı. Tarım ve hayvancılığa dayalı bir yapısı olması bankacılık açısından sanayi kentleri ile mukayese edilemez.” diye konuştu. 
MÜŞTERİLERİMİZ HİZMETİMİZDEN MEMNUN
Akbank’ın diğer bankalardan farklı konumda olmasının nedeninin, insana verdikleri değerden kaynaklandığını belirten Solmaz, “Biz insanımıza hak ettiği değeri veriyoruz. Biliyoruz ki gelen müşterimiz buradan memnun ayrıldığı taktirde, ertesi gün bize bir başka yakınını getirecek. Genel bir rahatsızlık konusu olan bekleme hususunda da bankamız bir adım daha önde gidiyor. Bekleme zamanını minimize ediyoruz. Bu konuda anketler yapılıyor. Anketler sonucunda müşterilerimiz, bekledikleri süreyi normal karşıladıklarını ifade ediyorlar.” şeklinde konuştu.
ASGARİ ÜCRETLİYE DE KONUT KREDİSİ
Akbank’ın, diğer bankalarla aynı oranlarda kredi imkânı sunduğunu sözlerine ekleyen Solmaz, “Kredi konusunda faiz oranları her bankada aynı rakamları işaret etmesine rağmen Akbank her zaman tercih edilen banka konumunda olmuştur.  Bu bizim hizmet anlayışımızın bir yansıması şeklinde değerlendirilebilir. Elimizden geldiği ölçüde bizi tercih eden müşterilerimize imkânlar sunuyoruz. Mesela  asgari ücretle çalışan müşterilerimize  kredi veriyoruz. Birçok bankada böyle bir imkân sunulmamaktadır.” değerlendirmesini yaptı.
 
Haber / Asim YAVUZ