Başarıya altın ödül

SBS’de dereceye giren 75. Yıl Ortaokulu öğrencileri için dün saat 14.30’da okulda ödül töreni düzenlendi.

GÜNDEM 13.08.2013 01:41:00 0
Başarıya altın ödül
851 BİN ÖĞRENCİ YARIŞTI
Ödül töreninde konuşan 75. Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı İsmail Sevinçli ülke genelinde yaklaşık 851 bin öğrencinin yarıştığı SBS’ye okullarından 280 öğrencinin girdiğini ibelirterek “Okul Aile Birliğimiz 280 öğrencimiz içerisinde en yüksek puanı alan ilk 10 öğrencimizi ödüllendirmek istedik. Puana dayalı okullara öğrenci yerleştirme oranımız yüzde 95 civarındadır. Gerek sınavda başarılı olan öğrencilerimizi, gerek onların başarısında payı yadsınamaz olan öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
 
ŞAMPİYONUN TERCİHİ İSTANBUL OLDU
SBS’de Çerkezköy 1.’si olan 75. Yıl Ortaokulu öğrencilerinden Ecem Gözde Arıkan İstanbul Lisesi, okul 2.’si olan Berru Öztürk Tekirdağ Fen Lisesi, okul 3.’sü Kaan Kambur ve okul 4.’üncüsü Elif Aksu ise Silivri Fen Lisesi’ni kazandı. LYS’de okul 5.’si olan Şeyda Er ve okul 6.’sı olan Kerem Hurma Tekirdağ Anadolu Öğretmen Lisesi’ni kazanırken, okul 7.’si Melike Kurtuluş ise Çorlu Anadolu Öğretmen Lisesi’ni kazandı. Okul 8.’si Mustafa Mert Karabulut Keşan Fen Lisesi, okul 9.’su Yavuz Bozkurt ve okul 10.’su Deniz Üngür de Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’ni kazandı.
ÇEYREK ALTIN VERİLDİ
Okul Müdür Başyardımcısı Yüksel Arıcı da törende yaptığı konuşmada, SBS’ye giren 280 öğrenciden 5’inin Fen Lisesi’ni tercih ettiğini ifade ederek “Öğrencilerimizden 6’sı Anadolu Öğretmen Lisesi’ni, 72’si Anadolu Lisesi’ni, 8’i Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni, 3’ü Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 8’i de Anadolu Teknik Lisesi’ni tercih etti” dedi. Konuşmaların ardından Okul Müdür Başyardımcısı Yüksel Arıcı, Okul Müdür Yardımcısı İsmail Sevinçli ve Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Öngün tarafından öğrenciler çeyrek altınla ödüllendirildi.
 
Haber / Cihangir ARIK