ÇTSO’ya bir ziyaret de emniyetten

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlerde göreve gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

GÜNDEM 13.08.2013 01:30:00 0
 ÇTSO’ya bir ziyaret de emniyetten
KOCABIÇAK DA ZİYARET ETTİ
Dün de Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kocabıçak, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli tarafından karşılandı.
ÇERKEZKÖY’ÜN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Dün saat 13.30'da gerçekleşen ziyarette yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileten Kocabıçak; "Göreviniz süresince çok iyi işlere imza atacağınıza olan inancım tam. Bu zorlu görevinizde Allah yardımcınız olsun” dedi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da ziyarette yaptığı konuşmada, Çerkezköy'ün gelişmesi açısından üzerlerine düşen ne varsa ÇTSO Yönetimi olarak yapmaya hazır olduklarını vurguladı.
EL ELE ÇALIŞACAĞIZ
Çalışma süreleri boyunca tüm kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde olmaya özellikle gayret göstereceklerini kaydeden Kozuva, diğer kurumlarla el ele verip, Çerkezköy'ün gelişimine katkı sunmaya çalışacaklarını söyledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ