Mandalı bayram kutlamalarına erken başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, başkan yardımcıları Mustafa Serat, Aziz Özkan ve Serpil Sevgi ile birlikte yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla muhtarlara ve derneklere ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Ba?

GÜNDEM 7.08.2013 01:07:00 0
 Mandalı bayram kutlamalarına erken başladı
BAYRAMLARIMIZ BİZİM MANEVİ DEĞERLERİMİZDİR
Bayram öncesi muhtar ve dernek başkanlarının ilk ziyaretçilerinin olmak istediklerini söyleyen Başkan Mandalı, “Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunuz yaşıyoruz. Bayramlarımız bizim manevi değerlerimizdir. Milletimizin ortak coşkusu olan bayramlar, milli ve manevi değerlerimizin yaşatılmasına, güzelliklerin canlanmasına, milli değerlerin buluşmasına, kırgınlıkların ve dargınlıkların bir tarafa bırakılarak hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşanmasına birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine yardımcı olan değerlerimizdir” dedi.
 
ŞEKER DAĞITTI
Tüm Kapaklı halkının Ramazan Bayramı’nı şimdiden içtenlikle kutladığını söyleyen Mandalı, ziyaretlerde şeker dağıtmayı da ihmal etmedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar ve dernek başkanları ise ziyaretin kendilerini onurlandırdığını belirterek, “Başta başkanımız olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ediyor ve bayramlarını kutlarız” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ