Nöbetçi eczaneler belli oldu

İlçemizde Ramazan Bayramı boyunca hizmet verecek olan nöbetçi eczaneler belirlendi. Buna göre Kapaklı’da bayram boyunca her gün bir eczane vatandaşların ilaç ihtiyacını karşılamak amacıyla açık ola

GÜNDEM 7.08.2013 00:56:00 0
 Nöbetçi eczaneler belli oldu
Ramazan Bayramı boyunca nöbetçi olacak eczaneler belli oldu. Kapaklı’da arife günü ve bayram boyunca her gün bir eczane nöbet tutacak.
 
BUGÜN İLHAN ECZANESİ NÖBETÇİ KALACAK
Bugün Kapaklı’da İnönü Mahallesi Pınar Bulvarı Ali İhsan Mandalı İş Merkezi numara 41/C-D’de faaliyet gösteren İlhan Eczanesi açık kalarak vatandaşın ilaç ihtiyacını karşılayacak. Bayramın birinci gününde ise İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesi numara 1B/14 adresinde hizmet veren Yıldız Eczanesi nöbetçi olarak hizmet verecek.  
 
HER GÜN BİR ECZANE
Bayramın ikinci günü olan Cuma günü ise Atatürk Mahallesi Pınar Bulvarı numara 118-120/A’da faaliyet gösteren Tepe Eczanesi vatandaşlara hizmet verecek. Bayramın üçüncü ve son gününde ise Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi numara 35/B’de faaliyet gösteren Şengül Eczanesi’nin nöbet tutacağı Kapaklı’da bayram sonrası Pazar günü ise Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı numara 106/A’da faaliyet gösteren Tunalı Eczanesi’nin nöbetçi olarak hizmet vereceği belirtildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ