Hekimoğlu, geleneği bozmadı

Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hekimoğlu, geleneği bozmadı ve her yıl olduğu gibi bu yıl da yediden yetmişe binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturdu.

GÜNDEM 4.08.2013 21:29:00 0
 Hekimoğlu, geleneği bozmadı
KATILIM YOĞUN OLDU
Kapaklı Çamlıca Öğrenci Yurdu’nun bahçesinde düzenlen iftar yemeğine Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Mustafa Ordu ve Kapaklı’nın önde gelen isimleri katıldı.
“DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI”
Davetlileri kapıda karşılayarak onlarla yakından ilgilenen Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hekimoğlu, 6 yıldır yüzlerce kişi ile orucunu açmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hekimoğlu, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da hem belediye çadırıyla halka hem de Kur’an Kursu’ndaki arkadaşlarımıza iftar yemeği düzenledik. Yaklaşık bugün burada 4 bin kişi ile aynı sofrada buluştuk. Bundan dolayı oldukça mutluyum” dedi.
 
“ÇOK ŞANSLIYIZ”
Ramazan ayının alma değil verme ayı olduğunu söyleyen Hekimoğlu, “Biz bizde olduğu müddetçe ihtiyacı olanın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu ramazan da ihtiyaç sahibi 300 aileye erzak kolisi dağıttık. Bugün de burada binlerce kişi ile orucumuzu açıyoruz. Kadir Gecesi’ni icra ettiğimiz bugünde burada her kesimden insanı aynı sofrada buluşturduğumuz için kendimizi şanslı hissediyoruz” diye konuştu.
 
 
Haber / Kübra AŞIK