Sizler bu ülkenin ortak paydasısınız

Çerkezköy Belediyesi Şanlıurfa Kebap Salonu’nda önceki gün verdiği iftar yemeğinde şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarından oluşan yaklaşık 150 davetliyi ağırladı. Ramazan ayının son gü

GÜNDEM 2.08.2013 22:34:00 0
 Sizler bu ülkenin ortak paydasısınız
Çerkezköy Belediyesi yetkilileri önceki gün verdiği iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
YAKLAŞIK 150 KİŞİ KATILDI
Çerkezköy Belediyesi tarafından önceki gün Şanlıurfa Kebap Salonu’nda düzenlenen iftar programına şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarından oluşan yaklaşık 150 davetli katıldı. Davetliler Çerkezköy Belediyesi çalışanları tarafından karşılandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in ev sahipliğinde düzenlenen programda ezanın okunması ile birlikte davetliler bu anlamlı ortamda hep birlikte iftarını açmanın mutluluğunu yaşadı. İftarda yemek duası ise Uzunhacı Köyü şehidi Kamil Ünal’ın amcası Mustafa İnal tarafından okundu.
 
İNŞALLAH NİCE RAMAZANLARDA BİR ARAYA GELİRİZ
İftar sonrası konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ramazan ayının son günlerine girildiğini belirterek, “Ramazan’ın başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluştur. Bu son 10 günlük manevi hava içinde sizler gibi ‘Seçilmiş İnsanlarla’ bir arada olmaktan gurur duyuyorum” dedi. Ülke için canı pahasına savaşan gaziler ve şu anda aramızda bulunmayan şehitlerimizin aileleri sayesinde iftar sofrasının çok daha değerli hale geldiğini kaydeden Ali Ertem, “İnşallah sizlerle birlikte daha nice Ramazanlarda bir araya geliriz” diye konuştu.
 
 
YILLARDIR KARDEŞÇE YAŞIYORUZ
Davetlilerin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı da kutlayan Ertem “Vatandaşlarımız Çerkezköy’e ülkenin çeşitli yerlerinden geldiler. Yıllardır farkında olmadan kardeşçe yaşıyoruz. İnşallah bu birliktelik ebede kadar devam eder. Buna en büyük katkı sizlerden gelecektir. Çünkü sizler bu ülkenin ortak paydasısınız” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ