40 kişilik grup belediyeye yürüdü

Fatih Camii’ne ilaveten yapımına başlanan tuvalet ve gasilhanenin yapımı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Kapaklı Belediyesi tarafından durduruldu. Bu durum üzerine Atatürk Mahallesi sakinlerinden oluşan yaklaşÄ

GÜNDEM 31.07.2013 03:15:00 0
 40 kişilik grup belediyeye yürüdü
İnşaatına ruhsatsız olarak başlanılan Atatürk Mahallesi’ndeki Fatih Camii gasilhane ve tuvaletlerinin inşaatı durduruldu.
RUHSATLANDIRILMASI İMKANSIZ
Durdurulan inşaat nedeni ile toplanan Atatürk Mahallesi sakinleri, Kapaklı Belediyesine yürüdü. Hep birlikte Kapaklı Belediyesi’ne girmek isteyen yaklaşık 40 kişilik mahalle sakinleri Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durduruldu. Başkanla görüşmek işlediklerini söyleyen grupla İmar işleri Müdürü Sedat Yaldız ve Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan konuştu.  İmar Müdürü Yaldız, inşaatın arsasının 30 kişiye ait olduğunu, arsanın imar planında ibadet yeri olmasına rağmen mülkiyetinin birçok kişiye ait olması hasebiyle ruhsat verilmesinin imkânsız olduğunu bu nedenle yapılmış olan inşaatın bodrum katı hariç yıkılacağını belirtti. Grup daha sonra kendiliğinden dağıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ