BİSADER’den Kılıç’a Ziyaret

Balkan Göçmenleri İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Derneği (BİSADER) Genel Başkanı Mehmet Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri ile BİSADER Tunahan Derneği Başkanı Güner Hakkı, Dışişleri Bakanlığ

GÜNDEM 31.07.2013 02:25:00 0
 BİSADER’den Kılıç’a Ziyaret
Bulgaristan’ın Silistre iline bağlı Dulovo ilçesinde kurulan BİSADER Tunahan Derneği’nin 31 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek resmî açılış töreni ve 1. Türk Kültür Festivali’ne, Edirne Bölge Elçisi Kılıç’ı davet eden Cebeci ve Hakkı, iki kardeş sivil toplum kuruluşu adına çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.
DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
İki kardeş derneğin ortak çalışmasıyla Türkiye ve Bulgaristan arasındaki kültürel, sosyal ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapmayı hedeflediklerini ifade eden Cebeci ve Hakkı, iki ülkedeki resmî kurumların da desteğiyle, üyelerine daha iyi hizmet vermeyi planladıklarını söylediler. Edirne Bölge Elçisi Kılıç ise sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, BİSADER ve Tunahan Dernekleri’nin çalışmalarına verdiği desteğin bundan sonra da devam edeceğini belirtti. BİSADER heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kılıç, onlara çalışmalarında başarılar diledi.
 
Haber / Gülay Yiğit SEZEN