Kozuva Kardeşler geleneksel iftar yemeklerine bir yenisini daha ekledi

Trakya ve Çerkezköy’ün önde gelen firmalarından Kardeşler Şirketler Grubu, geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi. Tekirdağ Ramada Otel’de düzenlenen yemeğe, Marmara Bölgesi

GÜNDEM 29.07.2013 21:47:00 0
 Kozuva Kardeşler geleneksel iftar yemeklerine bir yenisini daha ekledi
Kozuva Şirketler Grubu Yönetimi, Kız Kulesi, Edirne Sarayiçi ve Silivri Klassis Otel’de düzenledikleri iftar programlarına bir yenisini daha ekledi.
İLAHİLER EŞLİĞİNDE ORUÇLAR AÇILDI
Davetliler, kapıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın seslendirdiği Mehteran Marşları ile karşılanırken, Kozuva Kardeşler, konuklar ile yakından ilgilendi. Bine yakın davetlinin katıldığı gecede, davetliler, Ramada Otel Fasıl Grubu’nun seslendirdiği ilahiler eşliğinde oruçlarını açtı. Yemek duasının ardından davetlilere seslenen Kardeşler Yapı Koordinatörü İsmail Helvacıoğlu, Kardeşler yapıl olarak iftar programına katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
 
ÜLKEMİZİN LİDER KURULUŞU OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORUZ
Hedeflerinin ülkenin lider kuruluşları arasına girmek olduğunu belirten Helvacıoğlu, bu hedefe ulaşmak için emin adımlar ile ilerlediklerini ifade etti. Konuşmasına basın mensuplarının ’24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışı’nın 105. Yıldönümü ve Basın Bayramı’nı kutlayarak devam eden Helvacıoğlu, katılan herkese teşekkür etti.
SADECE VAR OLMAYI DEĞİL EN İYİSİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ
Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı ise, Emre Kozuva yaptı. Kozuva Şirketler Grubu’nun yenilikçi iş anlayışı ile farkındalık oluşturarak her zaman ön planda olduğunu belirten Emre Kozuva, “Yer aldığımız sektörde sadece var olmayı değil, aynı zamanda en iyi olmayı hedefliyoruz. Kozuva Şirketler Grubu’ iş modeliyle yolumuza devam ediyoruz.”dedi.
“BİRÇOK ŞİRKETİ ÇATIMIZ ALTINDA BARINDIRIYORUZ”
Kozuva Şirketler Grubu’nun çatısı altındaki şirketler hakkında bilgi veren Emre Kozuva, “Kozuva Kardeşler Yapı, Çanakkale Seramik Çorlu Bayiliği’ni üstlenirken, Bross Tekstil ise ürettiği çorapları 40’tan fazla ülkeye ihraç ediyor. Danış Kozuva Gayrimenkul 280 daire ve 42 dükkandan oluşan yaşam alanı projesini üretirken, Favori İşletmecilik ise Somali Mogadishu Havaalanı işletmeciliğini yapıyor. Kardeşler Yapı Sanayi inşaat malzemelerinde perakende satış yaparken, Kardeşler Yapı Pazarlama ise toptan satış yapıyor. İşte bu şirketler ile karşınızdayız ve hizmet vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. 
“RAMAZAN RUHUNU EN GÜZEL ŞEKİLDE GÖSTERDİK”
Her geçen gün biraz daha büyüyen bir şirket olarak birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Emre Kozuva, “Buradaki dostluğa, birlik ve beraberliğe, Ramazan ruhunu en güzel şekilde yansıtan bütünleşmeye çok teşekkür ederim” dedi.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ELİFNAZ
Renkli görüntülere sahne olan gecede Kardeşler Yapı Koordinatörü İsmail Helvacıoğlu’nun kızı Elifnaz Helvacıoğlu için de bir doğum günü partisi düzenlendi. Elifnaz’ın 11 yaşına bastığı gecede, davete katılan ailelerin çocukları için Karagöz-Hacivat Oyunu oynatıldı.   
MEHTER TAKIMI KONSER VERDİ
Konuşmaların ardından semazenlerin sergilediği sema ayini ile devam eden gecede, Mehteran Takımı’nın konseri herkesten tam not aldı. Gecenin sonuna gelindiğinde ise, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve TOBB Delegesi Rahmi Yılmaz, eşleri ile birlikte ÇTSO çalışanlarının oturduğu masaya
giderek hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
 
YAKLAŞIK BİN KİŞİ BİRLİKTE ORUCUNU AÇTI
Önceki akşam düzenlenen iftar programına Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem eşi Nuran Ertem, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Danyeli ve İsmail Akın, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve çalışanları, TOBB Delegesi Rahmi Yılmaz, ÇTSO Meclis eski başkanlarından Zafer Avcılar, Bross Tekstil Ortaklarından Asım Yavuzarslan ve Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Kozuva Şirketler Grubu’nun iş ortaklarından Polisan, Kale Seramik, Kalekim, Fixkim ve GPD Armatür şirketlerinin Bölge Müdürleri, çalışanları ve ailelerinden oluşan yaklaşık bin kişi katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ