Dostlar iftarda buluştu

Kapaklı’da faaliyet gösteren Evim Yapı firması tarafından organize edilen iftar programında Kapaklı siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri bir araya geldi.

GÜNDEM 26.07.2013 11:13:00 0
Dostlar iftarda buluştu
GELENEKSEL HALE GETİRİLDİ
Uzun zamandır Kapaklı’da faaliyet gösteren Evim Yapı İnşaat firması 4. Geleneksel iftar yemeğini dün akşam Evim Çay Bahçesi’nde verdi.  Evim Yapı İnşaat Şirketinin yanı sıra Yapı Kimyasal Fabrikası’nın da işletmecisi olan Öğütçü kardeşler tarafından organize edilen iftar programında, Kapaklı siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu. İftar programına ev sahipliğini yapan Osman, Mehmet ve Ömer Öğütçü kardeşler davetlilerle yakından ilgilendiler.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Evim Yapı firması tarafından Bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen iftar programına Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, Kapaklı Belediyesi Meclis üyeleri Hasan Acar, Ali Doğuş ve Salih Bezgin, Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Kaya Aşçı, Sanatçı Arif Susam, Çorlu Esnaf Odası Başkanı Yusuf Gümüş, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri Akın Yılmaz ve Hamit Oral, Kapaklı’nın tanınan iş adamlarından Erol Buz, çok sayıda işadamı ve vatandaş katıldı. 
 
 
Haber / Asım YAVUZ